Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024

Βραζιλία: Χαμός σε καλλιστεία «Miss Gay» -Σύντροφος διαγωνιζόμενης έσπασε το στέμμα της νικήτριας [βίντεο]

Ένα τραγελαφικό περιστατικό συνέβη το Σάββατο στα καλλιστεία «Miss gay Mato Grosso» στη Βραζιλία.

Ο σύντροφός της ηττημένης ανέβηκε στη σκηνή και άρπαξε το στέμμα από το κεφάλι της νικήτριας και το πέταξε με δύναμη εμφανώς εκνευρισμένος για το τελικό αποτέλεσμα.

Η Νάταλι Μπέικερ, η οποία εκπροσωπούσε την Κουιαμπά και η Εμανουέλι Μπελίνι που εκπροσωπούσε την Βαρζέα Γκράντε, έφτασαν στον τελικό του διαγωνισμού ομορφιάς ΛΟΑΤΚΙ+ στην πολιτεία Μάτο Γκρόσο.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Οι δυο διαγωνιζόμενες βρέθηκαν μαζί στη σκηνή και μόλις ανακοινώθηκε η ήττα της Μπέικερ, ο Ματέο Ολιβέιρα άρπαξε το στέμμα της Μπελίνι και το πέταξε στο έδαφος. Αμέσως μετά επιχείρησε να απομακρύνει από το σημείο την ηττημένη σύντροφό του Νάταλι Μπέικερ, αλλά οι άντρες της ασφάλειας τον σταμάτησαν.

Η διοργάνωση ανακοίνωσε ότι η κόντρα μεταξύ των δύο διαγωνιζόμενων ήταν σκληρή καθ’ όλη τη διάρκεια του διαγωνισμού. «Δεν θεώρησε δίκαιο το αποτέλεσμα και προκάλεσε όλη αυτή την ταλαιπωρία και τη ζημιά. Καταδικάζουμε κατηγορηματικά το περιστατικό που συνέβη τη στιγμή της στέψης της εκλεγμένης Μις, όταν η σύντροφος της Μις Κουιάμπα, η οποία ήρθε 2η εισέβαλε στη σκηνή και κατέστρεψε το στέμμα», αναφέρει η ανακοίνωση.


Πηγή