Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024

Γέννησε η Μαίρη Μηνά -Πατέρας για πρώτη φορά ο Μιχάλης Σαράντης

Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν η Μαίρη Μηνά και ο Μιχάλης Σαράντης, καθώς έγιναν γονείς.

Η ηθοποιός έφερε στον κόσμο την Τετάρτη ένα υγιέστατο κοριτσάκι βάρους, 3.300 γρ. Την ευχάριστη είδηση έκανε γνωστή η εκπομπή Breakfast@star.

Ο ίδιος ο Μιχάλης Σαράντης είχε επιβεβαιώσει μόλις πριν από λίγες μέρες στο Στούντιο 4 την εγκυμοσύνη της συντρόφου του, λέγοντας μεταξύ άλλων: «Έχουν αλλάξει τα πάντα! Και προς το καλό και προς το κακό. Έχασα τον μπαμπά μου τον Μάιο. Δεν το είχα ανακοινώσει, είναι η πρώτη φορά που το λέω…έφυγε ο μπαμπάς…Ταράχτηκαν τα πράγματα, αλλά παράλληλα έρχεται μια άλλη ζωή στον κόσμο σε λίγες μέρες. Ο μπαμπάς μου πρόλαβε να μάθει ότι θα γίνει παππούς».

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

H Μαίρη Μηνά και ο Μιχάλης Σαράντης είναι πολύ διακριτικοί και προτιμούν να απασχολούν μόνο με τα επαγγελματικά τους επιτεύγματα. Η φετινή σεζόν είναι κάτι παραπάνω από «γεμάτη» για τον Μιχάλη Σαράντη.

Ο δημοφιλής ηθοποιός πρωταγωνιστεί στον «Παράδεισο των κυριών» του Alpha που κατάφερε να κερδίσει το τηλεοπτικό κοινό αμέσως και στη νέα μουσική κωμωδία της ΕΡΤ «Τα νούμερα», η οποία βασίζεται στην πρωτότυπη ιδέα του Φοίβου Δεληβοριά και του Σπύρου Κρίμπαλη. Από τον Οκτώβριο θα πρωταγωνιστεί και πάλι στη θεατρική παράσταση «Τα Ματωμένα Χώματα» που σκηνοθετεί ο Γιώργος Παλουμπής στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά.


Πηγή