Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024
Γέννησε η Τζίτζι Χαντίντ – Οι πρώτες φωτογραφίες της κόρης της

Γέννησε η Τζίτζι Χαντίντ – Οι πρώτες φωτογραφίες της κόρης της

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει η Τζίτζι Χαντίντ, μιας κι εδώ και λίγες ημέρες κρατά στην αγκαλιά της το πρώτο της παιδί. Το διάσημο μοντέλο το περασμένο σαββατοκύριακο έφερε στον κόσμο της κόρη της, καρπό του έρωτά της με τον Ζέιν Μάλικ.

Την ευχάριστη είδηση έκανε γνωστή η ίδια, με ανάρτησή της στο Instagram. Συγκεκριμένα, ανέβασε στο λογαριασμό της μία φωτογραφία με το χεράκι της νεογέννητης κόρης της.

«Το κορίτσι μας ήρθε στον κόσμο αυτό το Σαββατοκύριακο και έχει ήδη αλλάξει τον κόσμο μας. Είμαι τόσο ερωτευμένη», γράφει η Χαντίντ στη λεζάντα που συνόδευσε τη φωτογραφία.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Our girl joined us earth-side this weekend and she’s already changed our world. So in love🥺💕

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Gigi Hadid (@gigihadid) στις

Σε ανάλογο ύφος και η φωτογραφία που ανέβασε ο Μάλικ στον δικό του λογαριασμό στο Instagram, όπου βλέπουμε τη νεογέννητη κόρη του να κρατά το χέρι του.

«Το κοριτσάκι μας είναι εδώ, υγιής και όμορφη. Το να προσπαθήσω να περιγράψω με λόγια πώς αισθάνομαι τώρα είναι αδύνατο. Η αγάπη που νιώθω για αυτόν τον μικροσκοπικό άνθρωπο είναι έξω από τη λογική μου. Είμαι ευγνώμων που τη γνώρισα, περήφανος που είναι δική μου αλλά και ευγνώμων για τη ζωή που θα ζήσουμε μαζί», γράφει στο συγκινητικό μήνυμα που συνοδεύει τη φωτογραφία.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Our baby girl is here, healthy and beautiful🙏🏽❤ to try put into words how i am feeling right now would be an impossible task. The love I feel for this tiny human is beyond my understanding. Grateful to know her, proud to call her mine, and thankful for the life we will have together x

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Zayn Malik (@zayn) στις

Να υπενθυμίσουμε πως το διάσημο μοντέλο ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της τον περασμένο Απρίλιο, ενώ όλο αυτό το διάστημα απέφευγε να δείχνει την κοιλίτσα της. Με εξαίρεση την πρόσφατη φωτογράφισή της για λογαριασμό γνωστού περιοδικού.




Πηγή