Τετάρτη , 24 Απρίλιος 2024
Γερασιμίδου: Τα προβλήματα μας έχουν ενδιαφέρον, ειδικά από όσους δεν ενδιαφέρονται μόνο για τον κ@λ@ τους

Γερασιμίδου: Τα προβλήματα μας έχουν ενδιαφέρον, ειδικά από όσους δεν ενδιαφέρονται μόνο για τον κ@λ@ τους

Ξέσπασε η Ελένη Γερασιμίδου, σε συνέντευξη που παραχώρησε το πρωί της Τρίτης στην κάμερα της εκπομπής «Καλοκαίρι #not» του Open.

Η Ελένη Γερασιμίδου δέχθηκε ερωτήσεις οι οποίες αφορούσαν το τηλεοπτικό παρελθόν της, τις χρηματικές απολαβές της, το «Big Brother» αλλά και το επάγγελμα του ηθοποιού.

«Θα ξαναπαίξω στη “Μουρμούρα”» ανέφερε αρχικά η Ελένη Γερασιμίδου η οποία στην σειρά του Alpha υποδύεται τη μητέρα του Βλαδίμηρου Κυριακίδου.

«Τηλεόραση δεν κάνω πάρα πολύ και δεν θέλω να κάνω πάρα πολύ. Έχω κουραστεί. Έχω κάνει πάρα πολύ στη ζωή μου» εξήγησε η ηθοποιός.

Αναφορικά με τις χρηματικές απολαβές του παρελθόντος είπε: «Εγώ δεν έφτασα ποτέ στις υπερβολές που ακούω, μπορεί να είναι αλήθεια μπορεί και να μην είναι. Δεν απαίτησα και δεν σήκωσα μπαϊράκι τρομερό, ίσως και να έπρεπε γιατί κι εγώ στην πρώτη γραμμή ήμουν και στην πρώτη ζήτηση κι ακόμα μπορώ να πω δεν έχω κανένα παράπονο. Υπερβολές δεν κάναμε ποτέ, κάναμε όμως περιουσία από την τηλεόραση κι από το θέατρο».

«Τα ριάλιτι δεν θέλω να τα συζητάω, δεν με αφορούν καθόλου και δεν πρέπει να αφορούν και κανένα. Τέλος πρέπει να σταματήσει αυτός ο εκμαυλισμός» απάντησε σε ερώτηση που δέχθηκε για το «Big Brother» ενώ για την τηλεοπτική επιστροφή του Ανδρέα Μικρούτσικου είπε: «Τώρα εγώ δεν μπορώ να μιλήσω για τον Ανδρέα Μικρούτσικο γιατί ο Ανδρέας Μικρούτσικος που γνώρισα εγώ ήταν ένας πολύ καλός μουσικός κι έχω αυτήν την εικόνα».

Τέλος, η Ελένη Γερασιμίδου ξέσπασε λέγοντας: «Να σας πω κάτι; Έχει πάρα πολύ ενδιαφέρον η δουλειά μου, όχι μόνο η δική μου, ολονών μας, των συναδέλφων. Και τα προβλήματα μας έχουν απίστευτο ενδιαφέρον και ειδικά από ανθρώπους που δεν ενδιαφέρονται μόνο για τον κ@λ@ τους. Έτσι όπως το λέω να μπει παρακαλώ!»


Πηγή