Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

Γιάννα Αγγελοπούλου: «Είμαι 66 ετών, τα έχω κάνει όλα, εκτός από λίφτινγκ» [βίντεο] | ΖΩΗ

Για τη ζωή της μίλησε η Γιάννα Αγγελοπούλου-Δασκαλάκη, αναφερομένη, μεταξύ άλλων, στα φοιτητικά της χρόνια, στην ηλικία της, για το πώς λειτουργεί ως εργαζόμενη μητέρα, καθώς και στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004.

Στην εκπομπή «Στούντιο 4» στην ΕΡΤ, ερωτηθείσα για το πώς ήταν η φοιτητική της ζωή, είπε πως «ήθελα να ανακαλύψω κι εγώ τον κόσμο, να τον αλλάξω. Ατέλειωτα ξενύχτια στη Θεσσαλονίκη».

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Στη συνέχεια, της έδειξαν μια φωτογραφία της, από τότε που ήταν μαθήτρια στο Γυμνάσιο, με τη Γιάννα Αγγελοπούλου-Δασκαλάκη να σχολιάζει: «Αθωούλα, παχουλούλα, σε Θηλέων Γυμνάσιο. Ηθελα να είμαι πρώτη μαθήτρια, δεν τα κατάφερνα πάντα, η αδελφή μου ήταν πολύ καλύτερη, τοπ».

Επειτα, αναφερόμενη στη μητέρα της, είπε πως «ήταν πολύ γλυκιά, αλλά πολύ αυστηρή. Ηθελε να είμαι καλή σε όλα. Ο μπαμπάς μου ήταν πολύ διαφορετικός. Ηταν πολύ μεγαλύτερος από τη μαμά μου, την είχε ερωτευτεί».

«Είχα τις τύψεις που έχει κάθε εργαζόμενη μητέρα»

Οπως είπε, «κατέβηκα στην Αθήνα, παντρεύτηκα, έκανα την Καρολίνα μου, που είναι ένα πολύ απαιτητικό παιδί, σαν τη μαμά της».

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μάλιστα, ως εργαζόμενη μητέρα, δήλωσε πως «είχα τύψεις και δεν φεύγει ποτέ αυτό. Και είχαμε μια συμφωνία ώστε μια φορά την εβδομάδα να την παίρνω από το σχολικό και να φάμε μαζί. Την έφερναν και στο γραφείο για δύο ώρες, να παίξει».

«Λέω ότι είμαι 66 ετών, τα έχω κάνει όλα, εκτός από λίφτινγκ»

«Εγώ λέω ότι είμαι 66 ετών και γεννήθηκα 12/12/1955, το οποίο δεν το έχω αλλάξει ποτέ. Οταν ακούω νέους ανθρώπους και λένε ”χάνει και κερδίζει χρόνο”, τους λέω είναι δυνατόν; Εχει μια ζωή μπροστά το παιδί και συζητάς αν κέρδισε ή έχασε χρονιά; Όλα τα βλέπουμε με την προοπτική του χρόνου και διαφορετικά την προσλαμβάνεις 15 και 20 ετών και διαφορετικά στα 40 και 50 και 60», τόνισε.

Και προσέθεσε το εξής: «Προσλαμβάνω καλύτερα τη ζωή στα 66, όχι ότι μετρώ πόσα μένουν. Εμένα μου έχει δώσει πολλά. Φαντάσου ότι έχεις το πιο σύγχρονο computer και βάζεις μέσα στοιχεία. Ανάλογα με τον προγραμματισμό που θα κάνεις, σου βγάζει τα στοιχεία».

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Στη συνέχεια, η Γιάννα Αγγελοπούλου-Δασκαλάκη ανέφερε ότι «βέβαια με νοιάζει η εμφάνιση, δεν φαίνεται; Μου αρέσει να περιποιούμαι τους ανθρώπους και μου άρεσε να γυμνάζομαι, η γυμναστική έξω, στη φύση. Μερικές κολακείες ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Σε άλλες απλώς χαμογελώ. Ολες οι γυναίκες επικρίνονται γιατί κρατάνε την εμφάνισή τους. Εδώ μπαίνουν στοιχήματα, έκανε λίφτινγκ ή όχι. Εγώ τα έχω κάνει όλα, εκτός από λίφτινγκ».

«Με το που τελείωσαν οι Ολυμπιακοί Αγώνες κατέρρευσα»

Αναφερόμενη στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004, η Γιάννα Αγγελοπούλου-Δασκαλάκη εξήγησε πως «πήγα διακοπές με τα παιδιά μου στο σπίτι έξω στο βουνό και εκεί κατέρρευσα, μέχρι σημείου να μην μπορώ να σηκωθώ από το κρεβάτι, να μου κάνουν εξετάσεις, έλεγαν ότι το αίμα μου είναι σαν νερό».

«Σερνόμουν, δεν ήθελα να πάω στο νοσοκομείο, ήθελα να κάνω γιορτές με τα παιδιά μου, ήταν ακόμα μικρά» συμπλήρωσε, σημειώνοντας τελικά, πως «με ανέλαβαν και με έσωσαν».

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


Πηγή