Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024
Γιάννης Καλλιάνος: Πώς έκανε πρόταση γάμου στην αγαπημένη του ο βουλευτής της ΝΔ και μετεωρολόγος

Γιάννης Καλλιάνος: Πώς έκανε πρόταση γάμου στην αγαπημένη του ο βουλευτής της ΝΔ και μετεωρολόγος

Την αγαπημένη του Χάρις Δαμιανού αρραβωνιάστηκε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και μετεωρολόγος Γιάννης Καλλιάνος, κάτι που γνωστοποίησε ο ίδιος μέσα από τους προσωπικούς του λογαριασμούς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, δείχνοντας μάλιστα και το μονόπετρο που χάρισε στην αγαπημένη του.

«Σ’ αγαπώ γι’ αυτό που είσαι, για όσα μου έχεις δώσει, για όσα έκανες απλόχερα να σου δώσω, για όσα πρόκειται να ζήσουμε… Για πάντα…» έγραψε ο βουλευτής του Β3’ Νότιου Τομέα Αθηνών του κυβερνώντος κόμματος κάτω από τη φωτογραφία.

Ο 42χρονος πολιτικός προ ημερών είχε τα γενέθλιά του (γεννήθηκε στις 5 Νοεμβρίου 1978) και λίγες ημέρες αργότερα έκανε την πρόταση γάμου στην αγαπημένη του.

«Η σύντροφος μου δεν το περίμενε. Της έκανα έκπληξη, δεν το είχαμε προγραμματίσει. Είχαμε πάει στο σπίτι των γονιών της για φαγητό. Ξαφνικά χτύπησε η πόρτα και ο λουλουδάς της έδωσε 30 τριαντάφυλλα από εμένα με ένα γράμμα που της είχα γράψει. Νωρίτερα είχα βάλει το δαχτυλίδι επάνω σε μια βιβλιοθήκη. Κανείς δεν ήξερε τίποτα. Είπα στην κοπέλα μου, να πάει να δει τι είναι αυτό επάνω στο έπιπλο και τότε κατάλαβε ότι ήταν δαχτυλίδι αρραβώνων» δήλωσε χαρακτηριστικά σε τηλεοπτικό σταθμό.

Η μέλλουσα σύζυγός του Χάρις Δαμιανού είναι δερματολόγος και όπως αναφέρει η ίδια, «ήταν μεγάλη έκπληξη για εμένα δεν το περίμενα με τίποτα. Ο Γιάννης είναι πολύ καλός χαρακτήρας, large άνδρας, με πολύ ωραία προσωπικότητα και χιούμορ. Περνάμε υπέροχα μαζί». Το ζευγάρι είναι μαζί εδώ και δύο χρόνια και αναμένεται να παντρευτεί στις αρχές Ιουνίου του 2021.


Πηγή