Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

Γιάννης Κρητικός: Στο σούπερ μάρκετ με ρωτάνε οι κυρίες τι θα γίνει παρακάτω στη «Γη της Ελιάς» [βίντεο]

Ο Γιάννης Κρητικός, από την σειρά του MEGA «H γη της ελιάς», μίλησε για τις εξελίξεις και για το πόσο κοντά νιώθει στον ρόλο που υποδύεται.

«Ο Πότης δεν κουτσομπολεύει από κακία. Στην προσωπική μου ζωή δεν είμαι καθόλου κουτσομπόλης. Το μοναδικό κοινό που έχω με τον χαρακτήρα που υποδύομαι, είναι πως είμαι κι εγώ υπερκινητικός» είπε χαρακτηριστικά για τον ρόλο του.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Στο σουπερμάρκετ με ρωτάνε πολλές κυρίες τι θα γίνει παρακάτω στη “Γη της ελιάς”. Εμένα με φωνάζουν Πότη, κανείς δεν με λέει με το όνομά μου. Επίσης με ρωτάνε “Πότε θα φάμε καμιά γαλατόπιτα;” χρησιμοποιούν στοιχεία αναγνωρίσιμα από τη σειρά. Στα επόμενα επεισόδια ο Πότης μπαίνει σε μία διαδικασία να μάθει δύο πράγματα παραπάνω, να διευρύνει τις γνώσεις του, έχει βρει έναν σκοπό».

Για τη σχέση του με τους συντελεστές της σειράς, λέει: «Με πήραν τηλέφωνο για το προηγούμενο σίριαλ του Αντρέα Γεωργίου, του Κούλλη Νικολάου και της Βάνας Δημητρίου και από τότε δεν έχουμε χωρίσει».

Ο ίδιος αποκαλύπτει τι άλλο θα τον ενδιέφερε να κάνει στην τηλεόραση: «Θα σκεφτόμουν την παρουσίαση στην τηλεόραση, ένα ζωντανό σόου σαν αυτά που έκανε ο Βλάσσης Μπονάτσος, ένας άνθρωπος που θαύμαζα πολύ. Έχω πάρει τηλέφωνο για να πω ότι έχω μια ιδέα για εκπομπή, έκανα και “πιλότο”, αλλά η συγκεκριμένη ιδέα δεν ενδιέφερε».

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


Πηγή