Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024
Γιάννης Πλούταρχος: Είμαι ο πρώτος θαυμαστής του γιου μου - Δεν παντρεύεται η κόρη μου

Γιάννης Πλούταρχος: Είμαι ο πρώτος θαυμαστής του γιου μου – Δεν παντρεύεται η κόρη μου

Στην κάμερα της εκπομπής «Στη φωλιά των Κου Κου» μίλησε ο Γιάννης Πλούταρχος και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον γιο του, Γιώργο Κακοσαίο ο οποίος εδώ και λίγο καιρό έχει ξεκινήσει κι επαγγελματικά την ενασχόλησή του με το τραγούδι. Επίσης, για πρώτη φορά απάντησε στις φήμες που θέλουν την κόρη του, Κατερίνα να παντρεύεται.

Για τον γιο του Γιώργο είπε μεταξύ άλλων: «Καλά έκανε το παιδί και κράτησε το επίθετο του. Έκανε ότι δεν έκανε ο πατέρας του. Ο Γιώργος έχει ξεκινήσει τα βήματα του, τον δρόμο του και θεωρώ ότι έχει κάνει ένα πολύ καλό ξεκίνημα. Ήρεμα, έτσι όπως έπρεπε και όλο το θέμα είναι ανοδικό. Ξέρει τι κάνει παρόλο που συζητάμε και μαζί πολλά πράγματα, έχει τη δική του λογική και τη δική του σκέψη. Πολλές φορές έχουμε αντίθετες απόψεις, αλλά ο Γιώργος ξέρει τι θέλει… Αυτό είναι που με ενθουσιάζει, μου αρέσει πάρα πολύ και φυσικά είμαι χαρούμενος και υπερήφανος. Ο πρώτος θαυμαστής του».

Για τις φήμες γάμου της κόρης του, ο γνωστός ερμηνευτής ξεκαθάρισε: «Η Κατερίνα σπουδάζει στην Κύπρο βιολόγος. Δεν ισχύει ότι παντρεύεται, είναι μία λάθος πληροφόρηση… εννοείται ότι θέλω να γίνω παππούς…».


Πηγή