Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024
Γιατί εκνευρίστηκε ο Σπύρος Μπιμπίλας και ανακοίνωσε πως σταματά το θέατρο;

Γιατί εκνευρίστηκε ο Σπύρος Μπιμπίλας και ανακοίνωσε πως σταματά το θέατρο;

Με μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, ο Σπύρος Μπιμπίλας ανακοίνωσε πως σταματά το θέατρο. Η είδηση ξάφνιασε γνωστούς, φίλους και θαυμαστές του ηθοποιού.

Η κάμερα της εκπομπής «Πρωινό» συνάντησε τον Σπύρο Μπίμπιλα ο οποίος εξήγησε γιατί εκνευρίστηκε και προχώρησε στη συγκεκριμένη ανακοίνωση ενώ αναφέρθηκε και στα όσα συμβαίνουν στον χώρο του θεάτρου.

«Ανακοίνωσα, επειδή είμαι πάρα πολύ εκνευρισμένος, με πάρα πολλά πράγματα που συμβαίνουν στο χώρο μας, ότι δεν θέλω να ξαναπατήσω το πόδι μου στη σκηνή παρά μόνο αν σοβαρευτούμε όλοι, το κράτος, οι επιχειρηματίες και οι ηθοποιοί» ανέφερε αρχικά ο Σπύρος Μπιμπίλας και πρόσθεσε: «Αν επικρατήσει ο τρόμος του κορονοϊού και το 2021 δεν θα υπάρχουν δουλειές. Θα είναι τόσο λίγες , τόσο λίγοι άνθρωποι που όλοι οι υπόλοιποι… τι; Θα βαράνε τουμπερλέκι; Τι θα κάνουν;»

Ερωτηθείς για τους ηθοποιούς οι οποίοι αναλαμβάνουν χρέη παρουσιαστών σε εκπομπές, είπε: «Δεν συμφωνώ το ότι οι ηθοποιοί κάνουν τους παρουσιαστές. Δεν μου αρέσει καθόλου αυτή η ιδέα. Ας γίνουν και άλλα σήριαλ, να ανοίξει το θέατρο της Δευτέρας που υπήρχε κάποτε στο κρατικό κανάλι και δούλευαν πάρα πολλοί ηθοποιοί, να ξαναγίνει ραδιόφωνο να δουλεύουν ηθοποιοί, να γίνουν όλα τα ξένα μεταγλωττισμένα.. Υπάρχουν διέξοδοι για να δουλεύουν ηθοποιοί, κάποιοι δεν θέλουν».

Αναφερόμενος στις μέρες της καραντίνας και στους εκπροσώπους του θεάτρου και της τηλεόρασης που δήλωναν που απολάμβαναν τον εγκλεισμό, δήλωσε: «Νευρίασα και με τους ηθοποιούς που έβγαιναν από πλουσιόσπιτα και έλεγαν τι ωραία που περνάνε στην καραντίνα, πόσο έκαναν αυτογνωσία, πόσο ωραία πέρασαν με την οικογένεια τους και τι ωραία τι καλά που κλειστήκαμε μέσα στα σπίτια μας. Όλα αυτά τα βρίσκω γελοιότητες. Καθόλου καλά δεν είναι να κλείνεσαι μέσα στο σπίτι σου. Καθόλου καλά δεν είναι να σου λέει κάποιος “μείνε μέσα και δεν θα βγεις έξω”, και απορώ γιατί το έκαναν τόσο χαριτωμενιά».


Πηγή