Τετάρτη , 24 Απρίλιος 2024

Γιατί η οικογένεια του Μπάμπη Λαζαρίδη τα έχει βάλει με την Πόπη Μαλλιωτάκη -Τι έχει συμβεί

Σε τεντωμένο σκοινί είναι οι σχέσεις της Πόπης Μαλλιωτάκη και του γιου της με την οικογένεια του Μπάμπη Λαζαρίδη, που σκοτώθηκε το 2008, μετά την αποκάλυψη ότι έχουν δεχτεί πρόταση για να κάνουν τη ζωή τους ριάλιτι.

Συγκεκριμένα η τραγουδίστρια μαζί με τον γιο της Βασίλη Λαζαρίδη, ο οποίος ασχολείται με το μόντελινγκ και σύντομα αναμένεται να τον δούμε ως ηθοποιό στη σειρά «Αμφιβολίες» του Alpha, μίλησαν στην εκπομπή «Super Κατερίνα» για την πρόταση που δέχτηκαν. «Μας έγινε πρόταση από μία εταιρεία παραγωγής, να κάνουμε αν θέλουμε τη ζωή μας ριάλιτι και το σκεφτόμαστε. Θα είναι χωρισμένο σε κάποια επεισόδια. Απ’ ότι μας έχουν πει αν συμφωνήσουμε και πάνε όλα καλά, θα είναι από τρία επεισόδια και πάνω», είπαν αρχικά.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Οι ίδιοι δήλωσαν ότι πιθανόν θα υπάρξουν και κάποια guest πρόσωπα, ενώ ρωτήθηκαν και για το ποιος θα μπορούσε να ενσαρκώσει τον πρώην σύζυγο της Πόπης Μαλλιωτάκη και πατέρα του γιου της, απαντώντας πως έχουν προτείνει τον Βασίλη Μπισμπίκη και τον Μιχάλη Ιατρόπουλο.

Αντέδρασε η οικογένεια του Μπάμπη Λαζαρίδη

Μετά την αποκάλυψη, η αδερφή του Μπάμπη Λαζαρίδη μίλησε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου και τον Στέφανο Κωνσταντινίδη και είπε αρχικά: «Μέχρι τώρα δεν ήθελα να βγω, αλλά με τα ψέματα που λέγονται, κάπου φόρτωσα».

«Ο αδελφός μου ακόμα και νεκρός πουλάει. Έτσι δεν είναι; Πάντα ήμουν δίπλα στην Πόπη Μαλλιωτάκη, τη στήριζα σε ό,τι κι αν έλεγε και σε όποιο κανάλι κι αν έβγαινε. Αν θυμάστε, έβγαινε και κατηγορούσε την Ηλιάδη, τώρα τελευταία τα βρήκαν, χωρίς να βρεθούν τα παιδιά τους. Δεν δέχομαι να προσβάλλεται η μνήμη του αδελφού μου. Αν θέλουν να ειπωθούν αλήθειες, να ερωτηθεί και η μητέρα και εγώ για να γίνει σωστά η ταινία μικρού μήκους. Όπως έκανε και το βιβλίο; Ούτε αυτό έγινε. Είναι διαφημιστικά κόλπα για να ανεβάζουν τα κασέ τους.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αν θέλει να κάνει ταινία τη ζωή της, θα πρέπει να βρει κι έναν ηθοποιό να παίξει τον ρόλο του Γεωργουλέτη, του πρώτου συζύγου της. Ξέρει εκείνη γιατί το λέω αυτό. Εφόσον θέλει και η Αγγελική Ηλιάδη να πρωταγωνιστήσει, ας πρωταγωνιστήσει και η πρώτη γυναίκα του αδελφού μου που σήμερα έχει μία κόρη, την ανιψιά μου τη Μαρία που είναι μία άριστη ποινικολόγος» ανέφερε η Λίτσα Λαζαρίδη στη συνέχεια στον Alpha.

«Όταν η Πόπη Μαλλιωτάκη γνώρισε τον αδελφό μου, η πρώην σύντροφός του ήταν έγκυος. Τότε εκείνη ήταν με τον πρώην σύζυγό της στο Ντίσελντορφ, έμπλεξε ο αδελφός μου μαζί της, έφυγαν στην Ελλάδα. Δεν γνώρισε ποτέ τον πατέρα της η ανιψιά μου. Από την Πόπη Μαλλιωτάκη δεν επιτράπηκε ποτέ στον αδελφό μου να πάει να δει την κόρη του. Όσον αφορά στη σχέση της Μαλλιωτάκη και της Ηλιάδη, αυτά είναι διαφημιστικά κόλπα. Τους ρωτάς αν βρεθήκανε τα παιδιά τους; Εμένα με νοιάζει να μην προσβάλλεται η μνήμη του αδελφού μου. Μέχρι εδώ!».

Η οικογένεια του Μπάμπη Λαζαρίδη στρέφεται νομικά κατά της Πόπης Μαλλιωτάκη

Στην χτεσινή εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου μίλησε η μητέρα του Μπάμπη Λαζαρίδη και η δικηγόρος της οικογένειας, Κατερίνα Μαυροειδή, η οποία ανέφερε πως οι γονείς και οι αδερφές του, όταν άκουσαν την δήλωση της Πόπης Μαλλιωτάκη ότι θα κάνει ριάλιτι τη ζωή της έγιναν έξαλλοι και της ζήτησαν να στραφεί νομικά με όλες τις νόμιμες ενέργειες προκειμένου να εξασφαλίσουν και να προστατέψουν τη μνήμη του εκλιπόντος.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Είναι απαράδεκτο να λες ότι πρόκειται να κάνεις κάτι, χωρίς καν να υπάρχει συναίνεση. Είναι αδιανόητο, έστω για τα τυπικά», τόνισε η δικηγόρος της οικογένειας.

«Να αφήσουν το παιδί μου ήσυχο εκεί που είναι κι αν θέλουν τη δημοσιότητα να γυρίσουν σε ταινία τον εαυτό τους, την κόρη της, τον γιο της. Να αφήσουν τη μνήμη μου του παιδιού μου ήσυχη. Δεν της επιτρέπω καθόλου. Καταρχήν δεν ενδιαφέρθηκαν καθόλου για το παιδί μου, ούτε ένα κερί δεν του άναψαν. Δεν θέλω να αναφερθούν γύρω από τον γιο μου. Η Πόπη δεν ερωτεύτηκε τον γιο μου, ερωτεύτηκε το χρήμα. Δεν το λέω εγώ, το έλεγαν όλοι, οι υπηρέτριες. Δεν επιτρέπω σε καμία από τις δυο να γυρίσουν ταινία με τον γιο μου. Θα κινηθεί άσχημα και σκληρά η δικηγόρος μου. Τον μικρό, τον Μπαμπίνο, έχω να τον δω από τα εξάμηνα του πατέρα του. Τον άλλον, στην αρχή μέχρι τα σαράντα τον είδα, μετά τίποτα. 14 χρόνια κλείνει 12 Δεκεμβρίου, την ημέρα του γάμου του», δήλωσε μεταξύ άλλων η μητέρα του Μπάμπη Λαζαρίδη.

Η απάντηση του δικηγόρου της Πόπης Μαλλιωτάκη

Στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» μίλησε ο δικηγόρος της Πόπης Μαλλιωτάκη, ο οποίος τόνισε μεταξύ άλλων: «Ακούσαμε σε άλλο μέσο ότι η οικογένεια του συγχωρεμένου Μπάμπη Λαζαρίδη προτίθεται να ασκήσει αγωγή και ασφαλιστικά μέτρα στην Πόπη Μαλλιωτάκη, γιατί εάν βγάλει τα πνευματικά δικαιώματα της ζωής της σε reality – όπως έχει εκφράσει τη βούλησή της – δήθεν αυτά προσβάλλουν τη μνήμη του θανόντος, Μπάμπη Λαζαρίδη. Δεν μας έχει επιδοθεί κανένα δικόγραφο και αυτό θα ήταν αδιανόητο, γιατί η κα Μαλλιωτάκη δεν έχει προβεί σε καμία κίνηση που θα μπορούσε να θεωρηθεί ότι προσβάλει τη μνήμη κάποιου. Εγώ το εκλαμβάνω ως προσπάθεια προληπτικής λογοκρισίας».

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Πόπη Μαλλιωτάκη και ο Μπάμπης Λαζαρίδης παντρεύτηκαν στην Αθήνα το 1999, ενώ στις 1 Ιανουαρίου του 2000 απέκτησαν έναν γιο, τον Βασίλη.


Πηγή