Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024

Γιατί ο πρίγκιπας Χάρι παίζει με την βέρα του όταν λείπει από το πλάι του η Μέγκαν

Υπάρχει μία συγκεκριμένη κίνηση που κάνει ο πρίγκιπας Χάρι κάθε φορά που δεν είναι στο πλάι του η Μέγκαν. Κι αν οι περισσότεροι μπορεί να μην την έχουν παρατηρήσει ή να μην έχουν δώσει τόση σημασία δεν ισχύει το ίδιο για τους εμπειρογνώμονες της γλώσσας του σώματος.

Ο νέος Σούκας του Σάσεξ στις σόλο εμφανίσεις του συνηθίζει να πιάνει και να τρίβει το δάχτυλο όπου είναι τοποθετημένη η βέρα του γάμου του. Το ίδιο έκανε και στην επίσκεψή του στο εκπαιδευτικό κέντρο Royal Marines Commando Training Center.

Η εμπειρογνώμονας της γλώσσας του σώματος, Judi James, δήλωσε στην «Express» ότι «οι άνδρες συχνά απαθανατίζονται να παίζουν με τους βέρες τους. Ωστόσο η χειρονομία του Χάρι δεν προκαλεί ανησυχίες».

Σύμφωνα πάντα με τον εμπειρογνώμονα ο πρίγκιπας Χάρι μπορεί να κάνει αυτήν τη κίνηση για δύο λόγους: είτε γιατί του λείπει η Μέγκαν, είτε γιατί είναι αγχωμένος και υπό πίεση όταν έχει κάποια βασιλική υποχρέωση.

«Είναι επίσης καλό που ο Χάρι μόνο παίζει με το δαχτυλίδι του. Εάν το τραβούσε και το έβγαζε, αυτό πιθανότατα θα σήμαινε μια ρήξη ή ένα διαζύγιο», πρόσθεσε η James.

Η Μέγκαν Μαρκλ φοράει βέρα από χρυσό Ουαλίας, δώρο της βασίλισσας για τον γάμο της με τον εγγονό της Ελισάβετ Β΄πρίγκιπα Χάρι, ενώ η βέρα του πρίγκιπα Χάρι είναι πλατινένια με ιδιαίτερο φινίρισμα, όπως είχαν ανακοινώσει τα Ανάκτορα του Κένσινγκτον.

localStorage.clear();


Πηγή