Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024

Γιατί ο Marc Jacobs έριξε «πόρτα» στην κόρη της Μαντόνα, Λούρδη -Η ντροπιαστική στιγμή που έγινε viral

H κόρη της Madonna, η Λούρδη, «έφαγε πόρτα» από το σόου του Marc Jacobs την Πέμπτη στη Νέα Υόρκη επειδή έφτασε μετά το κλείσιμο των θυρών.

Το ντροπιαστικό περιστατικό συνέβη μόλις δύο χρόνια αφότου η Λούρδη ορίστηκε το πρόσωπο της ανοιξιάτικης καμπάνιας 2021 του οίκου μόδας.

Μάλιστα ένα viral στο TikTok δείχνει τη Λούρδη να προσπαθεί να εισέλθει στον χώρο την Πέμπτη και να τη σταματά η ασφάλεια καθώς ανέβαινε τις σκάλες. Σύμφωνα με το βίντεο, που κάνει τον γύρο του Διαδικτύου, η Λούρδη εμφανίστηκε στις 18:00 το απόγευμα – την ακριβή ώρα που ήταν προγραμματισμένη να ξεκινήσει η επίδειξη πασαρέλας.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο άντρας με τον οποίο έφτασε εθεάθη να μιλάει με τους φρουρούς για πάνω από ένα λεπτό, αλλά αυτός και η Λούρδη ενημερώθηκαν ότι η εκδήλωση ήταν «κλειστή».

Ενώ η Λούρδη προσπαθούσε να πείσει την ασφάλεια και να μπει στο σόου του Marc Jacobs, ακούγονταν οι παρευρισκόμενοι να εξηγούν ποια είναι. «Αφήστε την να μπει, αυτή είναι η κούκλα!», φώναζε ένας, ενώ ένας άλλος ρωτούσε: «Δεν ξέρετε ποια είναι;». Κάποια στιγμή άρχισαν όλοι να φωνάζουν «Αφήστε την να μπει!», μόνο που η Λούρδη… «έφαγε πόρτα».

Τελικά τα παράτησε και έφυγε απογοητευμένη, προστατεύοντας το πρόσωπό της με το ένα χέρι καθώς κατευθυνόταν πίσω στο αυτοκίνητο.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Για το σόου είχε ντυθεί με ένα total τζιν σύνολο με ασορτί παλτό με σκισίματα και στο ίδιο στυλ ήταν και η τσάντα της, μια denim. Ολοκλήρωσε το λουκ της με ψηλοτάκουνες μπότες στιλέτο.

Το σόου του Marc Jacobs πραγματοποιήθηκε στο ιστορικό Park Avenue Armory στη Νέα Υόρκη και η λίστα των καλεσμένων περιελάμβανε, μεταξύ άλλων, την Emily Ratajkowski, τη Nicky Hilton Rothschild και την Ashley Graham.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η κόρη της Μαντόνα «έφαγε πόρτα» στο σόου του Marc Jacobs

Φωτογραφίες: Splashnews


Πηγή