Παρασκευή , 26 Απρίλιος 2024

Γιατί στο Twitter τρένταρε ο Χάρος;

Το Survivor All Star επέστρεψε χθες στις οθόνες με έναν νέο παίκτη από τα παλιά, τον Σώζοντα Παλαίστρο Χάρο! Και στο Twitter έγινε απλά χαμός.

Ο Σώζων Παλαίστρος Χάρος είχε μπει στο Survivor του 2018 προκαλώντας χαμό με τον χαρακτήρα του. Στην… ιστορία του Survivor είχε μείνει η κόντρα του με την Εύη Σαλταφερίδου την οποία φυσικά και τίμησε χθες στο πρώτο συμβούλιο του νησιού που κλήθηκε να ψηφίσει καθώς η ομάδα του έχασε.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

H κόντρα του Χάρου με την Εύη Σαλταφερίδου στο Survivor

Σώζων Παλαίστρος Χάρος και Εύη Σαλταφερίδου είχαν μια μεγάλη κόντρα στο Survivor 2018, με τον Σώζωντα να ψηφίζει διαρκώς την Εύη την οποία είχε βάλει χωρίς ιδιαίτερο λόγο στο μάτι και την είχε κατηγορήσει για προδοσία γιατί μιλούσε με την αντίπαλη ομάδα.

Η Εύη Σαλταφερίδου χθες, με την είσοδο του Χάρου, σχολίασε:

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Εκεί που απολάμβανα το υπέροχο πιτάκι που μας έφτιαξε η Στέλλα, ξαφνικά ακούω μια φωνή. Βγαίνω προς τα έξω και τι να δω; Είδα τον Χάρο να κοντοζυγώνει πάνω στη βάρκα. Λέω, δεν μπορεί. Κι όμως είναι αληθινό. Ήρθε ο Σώζων Παλαίστρος Χάρος στην ομάδα μας»είπε χαρακτηριστικά η Εύη Σαλταφερίδου.

Στη συνέχεια, αφού ξεπέρασε το αρχικό σοκ, σχολίασε περεταίρω τη σχέση της με τον Σώζων Παλαίστρο στο παρελθόν: «Στη δική μας χρονιά δυστυχώς υπήρχε μια αναταραχή, μια συμπάθεια δεν θα το πω… Υπήρχε όλη την ώρα ένας τσακωμός μεταξύ μας χωρίς λόγο ουσιαστικό. Απλά κάτι έπρεπε να κάνει προκειμένου να ενοχλήσει λίγο και να δημιουργήσει μια ένταση στην ομάδα, προφανώς εγώ αυτό καταλάβαινα γιατί άμα τύχαινε και του μιλούσα καλά έλεγε «έλα, έλα αυτό δεν πουλάει». Τώρα ελπίζω να μην ήρθε με αυτή τη διάθεση. Υπάρχουν πάρα πολλοί παίκτες ακόμα, είναι σαν να ξεκίνησε σήμερα το παιχνίδι ξανά από την αρχή οπότε ελπίζω να βρει αλλού ενδιαφέρον».

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


Πηγή