Σάββατο , 20 Απρίλιος 2024

Για απόπειρα δολοφονίας κατηγορείται εισβολέας στο σπίτι της Μιράντα Κερ

Ο 29χρονος Σάουν Χέιγουντ από την Αυστραλία κατηγορείται για επίθεση με θανατηφόρο όπλο και είναι αντιμέτωπος με ισόβια μετά την εισβολή του στο σπίτι του τοπ μόντελ Μιράντα Κερ στην Καλιφόρνια.

Ο Χέιγουντ είχε παραβιάσει την είσοδο του σπιτιού στις 14 Οκτωβρίου θέλοντας να παραδώσει μια επιστολή στο 33χρονο μοντέλο. Πήδησε πάνω από τον φράχτη και όταν βρέθηκε μπροστά στο φύλακα έβγαλε μαχαίρι και τον τραυμάτισε στο πρόσωπο. Εκείνος τον πυροβόλησε και στη συνέχεια και οι δύο μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο.

Ο 29χρονος δήλωσε ότι είναι αθώος όταν το δικαστήριο ανέγνωσε τις κατηγορίες σε βάρος του και όρισε ως εγγύηση το ποσό του 1,1 εκατομμυρίου δολαρίων. Η επόμενη ακροαματική διαδικασία ορίστηκε για τις 7 Νοεμβρίου.

Ένας 29χρονος Αυστραλός που είχε εισχωρήσει στο σπίτι του τοπ μόντελ Μιράντα Κερ στην Καλιφόρνια έχοντας παραβιάσει την είσοδο και φέρεται να μαχαίρωσε τον φύλακα κατηγορείται για απόπειρα δολοφονίας, δήλωσε σήμερα η εισαγγελέας του Λος Άντζελες.

Η Μιράντα Κερ παντρεύτηκε το 2010 τον ηθοποιό Ορλάντο Μπλουμ και το ζευγάρι απέκτησε ένα αγοράκι ένα χρόνο αργότερα, πριν ανακοινώσει ότι χωρίζει το 2013. Μητέρα και γιος δεν βρίσκονταν στο σπίτι τους στο Μάλιμπου, ένα κοσμοπολίτικο προάστιο του Λος Άντζελες στις ακτές του Ειρηνικού, την ώρα της εισβολής, σύμφωνα με την αστυνομία. Τα αυστραλιανά μέσα ενημέρωσης μεταδίδουν ότι η αυστραλέζα καλλονή «δεν αισθάνεται πλέον ασφαλής σε αυτό το σπίτι» και σκέπτεται να επιστρέψει μόνιμα στο Σίδνεϊ.


Πηγή