Σάββατο , 20 Απρίλιος 2024

Για τέτοια δώρα γάμου… ξαναπαντρεύομαι

Η νέα τάση στα δώρα γάμου λέγεται δώρα εμπειρίας Baladeur!

Τα δώρα εμπειρίας Baladeur μετατρέπουν το άνοιγμα των δώρων γάμου σε κάτι από «επιτραπέζιο παιχνίδι». Ένα παιχνίδι στο οποίο βασικοί παίκτες είναι το νιόπαντρο ζευγάρι και οργανωτής είναι η ίδια η ζωή, με τις απρόβλεπτες και εντυπωσιακές εκπλήξεις της…

Κάθε δώρο, ένα λιθαράκι στο οικοδόμημα της νέας μας ζωής

Μπορεί να είμαστε πτώματα από το ξενύχτι που κάναμε στο γαμήλιο γλέντι, αλλά κατσαρόλες, βάζα, μίξερ, αποχυμωτές, φακελάκια με χρήματα και φυσικά δώρα εμπειρίας Baladeur, μας ξυπνάνε την παιδική λαχτάρα για ξετύλιγμα εκπλήξεων, που θα γεμίσουν με χαρά το νέο μας σπιτικό. Κάθε δώρο είναι ένα λιθαράκι που προστίθεται στο οικοδόμημα της νέας μας ζωής και πρέπει να το τοποθετήσουμε στο σωστό σημείο της καρδιάς μας, ώστε να αποκαλύψει τη μαγεία του, όσο μικρό ή μεγάλο και αν φαντάζει.

Και ξαφνικά… «τραβάμε» Baladeur!

Συγκινητικά μηνύματα και αυτοσχέδια ποιηματάκια στις ευχετήριες κάρτες, διαλειμματάκια με φιλάκια και αγκαλίτσες, νυσταγμένα μάτια που μετά βίας στέκουν ανοιχτά και ξαφνικά… «τραβάμε» Baladeur!

Πλεονέκτημα ζωής. Ένα δώρο εμπειρίας Baladeur! Το ανοίγουμε και διαβάζουμε την ευχετήρια κάρτα. «Αγαπημένοι μας φίλοι, σας ευχόμαστε να πετάτε πάντα μαζί ψηλά! Ξεκινήστε με «Μία πτήση με ελικόπτερο πάνω από την Αθήνα, μέσα στο πιλοτήριο!». Ναι!… Για τέτοια δώρα γάμου ξαναπαντρεύομαι!

Τα δώρα εμπειρίας Baladeur είναι εμπειρίες ζωής σε συσκευασία δώρου

Είναι έξυπνα δώρα που πωλούνται με τη μορφή gift vouchers (σαν ανοικτά «εισιτήρια»), εννεάμηνης κυρίως διάρκειας ισχύος, με εγγύηση τιμής, σε συσκευασία δώρου, μαζί με ευχετήρια κάρτα και οδηγίες χρήσης.

dogjpfdoj3

Παραδείγματα δώρων εμπειρίας Baladeur

Οδήγηση Super Cars (Ferrari, Rally κ.α.), συγκυβέρνηση αεροπλάνου ή ελικοπτέρου, ρομαντικά δείπνα, πρωτότυπα weekends, εκπλήξεις, αποδράσεις, ιππασία, rafting, ξιφασκία, παραπέντε, spa και εκατοντάδες άλλα πακέτα δραστηριοτήτων.

Τιμές

Τα δώρα εμπειρίας Baladeur πωλούνται σε τιμές που ξεκινούν από 15 ευρώ, μπαίνουν σε συσκευασία δώρου της επιλογής σας και τα χαρίζετε σε φίλους, συγγενείς και συνεργάτες, σε κάθε περίσταση.

Στην κορυφή των δώρων πανελλαδικά από το 2005

Τα δώρα εμπειρίας Baladeur δεν είναι τυχαία στην κορυφή των προτιμήσεων για on-line δώρα πανελλαδικά. Η Baladeur Ltd αποτελεί τον Leader και τον μοναδικό σε μακρόχρονη γνώση εκπρόσωπο του απαιτητικού αυτού χώρου των εμπειριών ζωής ως η εταιρία που δημιούργησε την έννοια «άυλο δώρο» – «δώρο εμπειρίας» για επιχειρήσεις και ιδιώτες στην Ελλάδα, από το 2005.

dogjpfdoj4
Μία από τις πολλές συσκευασίες δώρων εμπειρίας Baladeur, που μπορείτε να επιλέξετε για τα δώρα σας

Περιστάσεις

Χαρίστε δώρα εμπειρίας Baladeur σε ονομαστική γιορτή ή για δώρα γενεθλίων, δώρα γάμου, δώρα επετείου, Χριστουγεννιάτικα δώρα, εταιρικά δώρα, δώρα κινήτρου σε υπαλλήλους, συνεργάτες, πελάτες, φίλους, κοπή πίτας, προαγωγή κλπ.

Πώς τα αγοράζετε;

Αγοράστε δώρα εμπειρίας Baladeur οn-line στο www.baladeur.gr ή επί τόπου στο φυσικό κατάστημα στη Γλυφάδα ή και τηλεφωνικώς, επιλέγοντας από εκατοντάδες έτοιμες ιδέες.

Πώς τα εξοφλείτε;

Μπορείτε να εξοφλήσετε με ή χωρίς πιστωτική κάρτα ή με αντικαταβολή στο courier ή με κατάθεση σε τράπεζα ή μετρητοίς στο φυσικό κατάστημα Baladeur στη Γλυφάδα.

dogjpfdoj5

Πώς τα παραλαμβάνετε;

Τα δώρα εμπειρίας Baladeur είναι ετοιμοπαράδοτα. Παραλάβετέ τα αυθημερόν με e-voucher (αν δεν θέλετε συσκευασία) ή άμεσα από το κατάστημα Baladeur της Γλυφάδας ή με courier για παράδοση την επόμενη ημέρα πανελλαδικά.

Πώς αξιοποιούνται;

Αν σας έκαναν δώρο μια εμπειρία Baladeur, απλά ακολουθήστε τις οδηγίες που συνοδεύουν το δώρο σας και κλείστε ραντεβού για την εμπειρία σας. Έχετε περιθώριο 9 μηνών για να απολαύσετε την εμπειρία που σας χάρισαν ή να την αλλάξετε on-line με οποιαδήποτε άλλη εμπειρία σας αρέσει περισσότερο, από το e-shop www.baladeur.gr.

dogjpfdoj6

Baladeur Ltd

Gift Experiences – Thematic Events

Δημητρίου Γούναρη 19, 16562, Άνω Γλυφάδα, Τηλ: 210-9635069

Ωράριο λειτουργίας: Δευτέρα έως Παρασκευή 10:00 – 18:00

E-shop: www.baladeur.gr

localStorage.clear();


Πηγή