Σάββατο , 20 Απρίλιος 2024

Για το τατουάζ σας εμπιστευτείτε τους ειδικούς στο Unicorn Tattoo

Έχοντας κλείσει, αισίως, 15 χρόνια παρουσίας στο χώρο δεν θεωρείται άδικα ένα από τα expert studio tattoo στην πόλη.

Ο λόγος για το Unicorn Tattoo στη Γλυφάδα, που από το 2001 όποτε και πρωτολειτούργησε κοσμεί τα σώματα όσων λατρεύουν τα τατουάζ με τα πιο εντυπωσιακά και εμπνευσμένα σχέδια.

unitatt1

Δεν είναι τυχαίο, μάλιστα, το γεγονός ότι το εμπιστεύονται και πολλοί εκπρόσωποι της καλλιτεχνικής και αθλητικής σκηνής της χώρας.

Συναντάται επί της πολυσύχναστης Αγγέλου Μεταξά –βρίσκεται στον πρώτο όροφο του εμπορικού κέντρου Oscar–,  διαθέτει εξειδικευμένο και έμπειρο προσωπικό και προσφέρει υπηρεσίες tattoo και piercing σώματος.

unitatt2

Ακολουθώντας πάντα τους κανόνες υγιεινής και καθαριότητας που αρμόζουν σε έναν τέτοιο χώρο, στο πλήρως εξοπλισμένο studio Unicorn Tattoo θα έχετε την δυνατότητα να επιλέξετε ανάμεσα σε μια μεγάλη γκάμα σχεδίων ή να δημιουργήσετε παρέα με τους tattoo artists εκείνο που ανταποκρίνεται περισσότερο στα θέλω και το χαρακτήρα σας.

unitatt3_getrich
@GetRich

Νέοι και ταλαντούχοι, οι καλλιτέχνες του Unicorn Tattoo είναι γεμάτοι όρεξη, με πολλές ιδέες και φαντασία για να «ζωγραφίσουν» στο σώμα σας το πιο πρωτότυπο τατουάζ που θα σας συνοδεύει για πάντα. Φυσικά, στις υπηρεσίες συγκαταλέγονται και η διόρθωση ή η κάλυψη παλαιότερων τατουάζ.

unitatt4

Όσον αφορά στον τομέα του piercing, οι ειδικοί του χώρου χρησιμοποιούν μόνο και πάντα αποστειρωμένα εργαλεία, βελόνες μίας χρήσης και υποαλλεργικά σκουλαρίκια υψηλής ποιότητας τιτανίου για ένα ασφαλές piercing χωρίς απρόοπτα.

unitatt5

unitatt6 unitatt0_kentriki

Info

Μεταξά 24-26, 1ος όροφος εμπορικού κέντρου Oscar, Γλυφάδα

Τηλ. 210 8940839

www.unicorntattoo.gr

Fb page: Unicorn Tattoo & Body Piercing

katoFasa_Article_Athens


Πηγή