Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024
Γιορτή της Μητέρας 2019: Το μήνυμα της Ελεονώρας Μελέτη συγκίνησε τους πάντες

Γιορτή της Μητέρας 2019: Το μήνυμα της Ελεονώρας Μελέτη συγκίνησε τους πάντες

Η Γιορτή της Μητέρας ήταν την Κυριακή και αρκετοί «επώνυμοι» φρόντισαν να στείλουν μέσα από τα social media το δικό τους μήνυμα για τις μαμάδες που γιόρταζαν. Ωστόσο, το μήνυμα εκείνο που ξεχώρισε, ήταν της Ελεονώρας Μελέτη προς τη μητέρα της, την οποία ευχαρίστησε για όσα έχει προσφέρει για εκείνη.

Τα τρυφερά λόγια της άγγιξαν τους διαδικτυακούς της φίλους που έσπευσαν να σχολιάσουν πως αισθάνονται κι εκείνοι το ίδιο και πως είναι λόγια που θα ήθελαν και οι ίδιοι να πουν.

Διαβάστε παρακάτω το συγκινητικό μήνυμα της παρουσιάστριας

«Είναι ένας χρόνος τώρα που κατάφερα κ σε κατανόησα πιο βαθιά, σε “θυμήθηκα” πολλές φορές κ σε επικαλέστηκα άλλες τόσες. Είναι ένας χρόνος τώρα που σε αναζήτησα για να σε ρωτήσω πράγματα που δεν γνώριζα, όσο δεν έχω κάνει ούτε στο google, κ σε κάλεσα για να μου απαντήσεις σε απορίες που δεν φανταζόμουν ποτέ ότι θα είχα. Είναι ένας χρόνος τώρα που σου εκμυστηρεύτηκα αγωνίες μου αναζητώντας τις απαντήσεις στην εμπειρία σου κ που ένιωσα άσχημα για όσες φορές υπήρξα “κακιά” μαζί σου. Είναι ένας χρόνος τώρα που “δικαιώθηκες” για όσες φορές σου έκλεισα στα μούτρα τη πόρτα του δωματίου μου φωνάζοντας “άσε με” κ που σου έβγαλα γλώσσα «σπάζοντας κόκκαλα» όπως μου είχες κάποτε πει. Κ είναι ένας χρόνος τώρα που κατάλαβα πως στην ηλικία που εγώ έκανα ο,τι σε εκνευρίζει περισσότερο για να σου πάω κόντρα κ το μόνο που με ένοιαζε ήταν ποτέ θα πάω στη Μύκονο κ σε ποιο club θα βγω, εσύ είχες εμένα μωρό κ έπρεπε να με φροντίσεις. Φ

Φτωχός μέσα του ο άνθρωπος κ άτυχος, που δεν κατάφερε σε αυτή τη ζωή να κατανοήσει πως η κάθε μητέρα είναι γήινη , με ατέλειες, λάθη, δύσκολες δικές της στιγμές, που όμως προσπαθεί για το καλύτερο με όποιον τρόπο εκείνη μπορεί να υποστηρίξει. Δεν υπάρχει εγχειρίδιο μητρότητας… ούτε κ βέβαια η ουτοπική «παντοδυναμία» που βλέπουν τα μωρά στο πρόσωπο της μητέρας, υφίσταται. Το ποσό δύσκολο αλλά κ όμορφο είναι για κάθε μια μητέρα το ταξίδι της, κανείς δεν μπορεί να το κρίνει.

Παρά μόνο η ίδια. Αν κ κ δεν είμαι κ τόσο “υπέρ” στη συμμετοχή μαζικών πονταρισμάτων σε γιορτές, επετείους, θανάτους κλπ, σήμερα επειδή είμαι μακριά από τη δίκη μου μαμά, η οποία προσέχει το δικό μου παιδί που της εμπιστεύτηκα φεύγοντας για πρώτη φορά, ξέροντας πως η Αλεξάνδρα μου περνάει υπέροχα, θέλω να της πως ένα μεγάλο, τεράστιο, “ευχαριστώ” για όλα όσα έχει κάνει για μένα κ όλα όσα ΔΕΝ έχει κάνει για εκείνη για να μπορώ σήμερα να αναγνωρίζω ποσό σπουδαία είναι σαν άνθρωπος κ μητέρα. Ελπίζω η φωνή μου να φτάσει εκεί μέσα από τα βάθη αυτής της Medina… χρόνια πολλά σε όλες τις “μάνες” “μανούλες” “μαμάδες” “μητέρες”…».


Πηγή