Πέμπτη , 25 Απρίλιος 2024

Γιώργος Αγγελόπουλος: Είμαι ελεύθερος, γιατί να κοροϊδεύουμε τον κόσμο

Στην προσωπική του ζωή αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, ο νικητής του πρώτου Survivor Γιώργος Αγγελόπουλος, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή Dot στον ΣΚΑΪ.

«Είμαι ελεύθερος, δεν υπάρχει λόγος να κοροϊδέψουμε τον κόσμο», απάντησε όταν ρωτήθηκε σχετικά με αφορμή και όλα τα σενάρια που κυκλοφορούν για τις σχέσεις του. Ο ίδιος απάντησε και σε ερώτηση αν έχει κάνει σεξ μετά το Survivor, για να απαντήσει αρχικά πως δεν έχει κάνει, αλλά να συμπληρώσει με έναν περίεργο μορφασμό, που μάλλον αναιρούσε την απάντησή του.

«Ξέρω να μαγειρεύω, να βάζω πλυντήριο αλλά είμαι και λίγο παραδοσιακός και θα ήθελα να τα κάνει η σύντροφός μου. Δεν έχει να κάνει αν μπορώ ή όχι. Στα βασικά είναι να είναι όμορφος άνθρωπος, να αισθάνομαι καλά μαζί της και να υπάρχει προοπτική να δω στα μάτια της τη μάνα των παιδιών μου. Τώρα αν δεν ξέρει να κάνει φακές ή δεν σιδερώνει και τόσο καλά, σιγά, κάτι θα κάνουμε. Είμαι άνθρωπος που μου αρέσει να κάνω πράγματα μαζί με τη σύντροφό μου. Υπάρχει καλύτερο πράγμα», δήλωσε ακόμη ο Γιώργος Αγγελόπουλος.

localStorage.clear();


Πηγή