Σάββατο , 20 Απρίλιος 2024

Γιώργος Αλκαίος: Τι απαντάει σε όσους τον αποκαλούν δεινόσαυρο επειδή δεν έχει social media | ΖΩΗ

Μετά από 11 χρόνια αποχής ο Γιώργος Αλκαίος επιστρέφει απόψε το βράδυ στο «Σπίτι με το MEGA» για μια ξεχωριστή μουσική βραδιά.

Λίγες ώρες πριν την μεγάλη επιστροφή ο τραγουδιστής μίλησε στην κάμερα του Mega Star και αναφέρθηκε στα χρόνια που έλειψε, την σχέση του με τα social media ενώ απάντησε κι αν σκέφτεται να επιστρέψει σε κάποιο νυχτερινό κέντρο.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Το ότι ξανατραγούδησα, που εγώ δεν τραγουδάω ούτε στο μπάνιο, είχα να τραγουδήσω έντεκα χρόνια, ήταν ωραία. Τα χρόνια που έλειψα δεν έχασα τίποτα. Είδα πράγματα που στεναχωρήθηκα, ήταν πάρα πολύ σκληρή η δεκαετία που πέρασε για όλο τον κόσμο, αλλά στο μουσικό φάνηκε ποιος το ‘χει και ποιος δεν το ‘χει», είπε ο Γιώργος Αλκαίος.

Για το γεγονός ότι δεν έχει social media που έχουν μπει για τα καλά στη ζωή μας, αποκάλυψε: «Μπορεί να μην έχω social media αλλά όσοι με θεωρούν δεινόσαυρο επειδή δεν έχω social media τους λέω ότι στα υπόλοιπα που έχουν να κάνουν με το διαδίκτυο τους…έχω όλους. Ότι έχει να κάνει με τη μουσική μου ασχολούμαι εγώ και στο τεχνικό κομμάτι. Τώρα ετοιμάζω έναν δίσκο με 32 μουσικούς από το Ιράν μέχρι την Βενεζουέλα, όλους αυτούς τους ψάχνω πάνω από 1,5 χρόνο», εξομολογήθηκε ο τραγουδιστής.

Τέλος, αναφέρθηκε και στα μέτρα με τους εμβολιασμένους και μη στους χώρους διασκέδασης λέγοντας: «Θα επιστρέψω μόλις στις νυχτερινές πίστες τελειώσει όλος αυτός ο διαχωρισμός, δεν είναι η φύση μου τέτοια με όλο αυτό».

Δείτε το βίντεο με τη συνέντευξη του Γιώργου Αλκαίου:

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


Πηγή