Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024
Γιώργος Καπουτζίδης: Είχα πάει στο Pride, δέχτηκα υβριστικά μηνύματα

Γιώργος Καπουτζίδης: Είχα πάει στο Pride, δέχτηκα υβριστικά μηνύματα

Για τη σχέση του με τα social media και τα υβριστικά μηνύματα που έχει δεχτεί κατά καιρούς μίλησε καλεσμένος στην Ελεωνόρα Μελέτη ο Γιώργος Καπουτζίδης.

Ο ηθοποιός και σεναριογράφος μίλησε για τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. «Στα social media η βασική μου ένσταση είναι ότι χάνεις στιγμές από τη ζωή σου. Πρέπει να τα χρησιμοποιείς σαν εργαλείο δουλειάς, αλλά χάνεις στιγμές από τη ζωή σου» ανέφερε.

Μίλησε μάλιστα για τα μηνύματα που δέχτηκε όταν πήγε στο Pride και ανέβασε φωτογραφία από το φεστιβάλ.

«Είχα πάει στο Pride τον περασμένο Ιούνιο και είχα βάλει μια φωτογραφία. Κάποιοι είτε έγραψαν από κάτω είτε σε direct message πράγματα τα οποία ήταν υβριστικά. Δεν μπορώ να καταλάβω τι τους ήρθε. Για ποιο λόγο. Ποιος τους είπε δηλαδή ότι έχουν δικαίωμα να το κάνουν αυτό. Κάπως δεν καταλαβαίνει ο κόσμος ότι, αν εγώ είμαι κάπου, έχω πάει κάπου. Αυτό. Δεν ζήτησα ποτέ τη γνώμη κανενός» είπε.

«Είναι άσχημο αυτό που έχει γίνει στα social media» πρόσθεσε και συνέχισε: «Νομίζω ότι έχουμε μπει σε μια διαδικασία να είμαστε λιγότερο διακριτικοί, να νομίζουμε ότι δεν υπάρχουν πλέον τρόποι συμπεριφοράς και ο καθένας να μπορεί να βρίσει όποιον θέλει. Εγώ δεν μεγάλωσα έτσι. Δεν μου εύχονται τώρα να πεθάνω, παλαιότερα είχε γίνει και αυτό».

Δείτε το βίντεο:


Πηγή