Σάββατο , 27 Απρίλιος 2024
Γιώργος Καραβάς: Η τρυφερή ανάρτηση της συζύγου του από τα παρασκήνια του GNTM

Γιώργος Καραβάς: Η τρυφερή ανάρτηση της συζύγου του από τα παρασκήνια του GNTM

Ανανεωμένο επέστρεψε φέτος το GNTM καθώς στον τρίτο κύκλο υπάρχουν αρκετές αλλαγές, με μεγαλύτερη εκείνη την προσθήκη ανδρών στο διαγωνιστικό κομμάτι. Έχουμε, όμως και αλλαγές σε πρόσωπα και ο Γιώργος Καραβάς είναι το νέο μέλος του ριάλιτι μόδας, αφού έχει αναλάβει χρέη coach των μοντέλων.

Ο ίδιος είναι γνωστό μοντέλο με μεγάλη καριέρα στον χώρο του μόντελινγκ και σημαντικές συνεργασίες στο βιογραφικό του. Όμως εκτός από διακεκριμένο μοντέλο είναι κι ένας καλό σύζυγος και πατέρας δύο παιδιών.

Ο Γιώργος Καραβάς τα τελευταία 8 χρόνια είναι παντρεμένος με την Ραφαέλα Ψαρρού, με την οποία έχει αποκτήσει δυο παιδιά, έναν γιο 7 ετών και μια κόρη 5 ετών. Η όμορφη σύζυγός του είναι πάντα στο πλευρό του, όπως και τώρα στο νέο του επαγγελματικό εγχείρημα.

Μάλιστα, είναι μαζί του και σε κάποια από τα γυρίσματα του GNTM, απ’ όπου και ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram φωτογραφία από τα παρασκήνια την οποία συνόδευσε με ένα τρυφερό μήνυμα για εκείνον: «Είσαι ένας ταλαντούχος άνθρωπος ότι και να αποφασίσεις να κανείς .. συνέχισε έτσι αγάπη μου».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

𝒴𝑜𝓊 𝒶𝓇𝑒 𝒶 𝓉𝒶𝓁𝑒𝓃𝓉𝑒𝒹 𝓅𝑒𝓇𝓈𝑜𝓃 𝓌𝒽𝒶𝓉𝑒𝓋𝑒𝓇 𝓎𝑜𝓊 𝒹𝑒𝒸𝒾𝒹𝑒 𝓉𝑜 𝒹𝑜! 𝓀𝑒𝑒𝓅 𝑔𝑜𝒾𝓃𝑔 𝓂𝓎 𝓁𝑜𝓋𝑒 !!! @yiorgoskaravas_official #myman #myboy #proudofyou #gntmgr #model #couple

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη 𝑅𝒶𝒻𝒶𝑒𝓁𝒶 𝒫𝓈-𝑀𝒶𝓋𝓇𝒶𝓀𝒾 (@rafaela_psarrou) στις




Πηγή