Σάββατο , 4 Μάιος 2024
Γιώργος Λιάγκας: Ας μην πυροβολούμε τους ανθρώπους για ένα λάθος

Γιώργος Λιάγκας: Ας μην πυροβολούμε τους ανθρώπους για ένα λάθος

Η κόντρα που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στον Snik και τον Γιώργο Λιάγκα έχει χαρακτηριστεί από βολές εκατέρωθεν, χαρακτηρισμούς και προκλητικά ποσταρίσματα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Χθες ο παρουσιαστής ανέβασε ένα κείμενό του στην ιστοσελίδα znews.gr όπου σχολιάζει, μεταξύ άλλων, όσα έγιναν με τον ράπερ.

«Η μουσική του μου αρέσει και την ακούω ευχάριστα στο αυτοκίνητο όταν πέσω πάνω σε τραγούδι του, τον ζηλεύω -με την καλή έννοια- που ο άνθρωπος δείχνει ερωτευμένος, ένα αίσθημα που ‘χω να ζήσω πολλααά χρόνια, και το μόνο που σχολίασα αρνητικά και θα το ξανασχολιάσω ήταν η κατά την άποψη πολλών, αγενής συμπεριφορά του προς κάποιον άλλον άνθρωπο» έγραψε.

Και συνέχισε: Βγάζω φλύκταινες με την αγένεια, κυρία μου, απ’ όποιον και αν προέρχεται, ακόμα και αν αυτό κάνει καλό στην εικόνα του αντισυμβατικού καλλιτέχνη που αμφισβητεί τους πάντες και τα πάντα. Αλλά ας το αφήσουμε κι αυτό. Μπορεί και γι’ αυτόν να ήταν μια άτυχη στιγμή και ας μην πυροβολούμε τους ανθρώπους για ένα λάθος».

Υπενθυμίζουμε ότι ο Γιώργος Λιάγκας είχε σχολιάσει μέσα από την εκπομπή του «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα» τη συμπεριφορά του ράπερ απέναντι στη δημοσιογράφο του «Πρωινού» Μαίρη Αρώνη λέγοντας:

«Της φέρθηκε απίστευτα. Εγώ θεωρώ πως αυτοί οι άνθρωποι θεωρούν πως όσο πιο αγενείς είναι, τόσο πιο μάγκες θα γίνουν. Η αγένεια προς μία εκπρόσωπο των ΜΜΕ, θεωρεί αυτός ο τύπος… μην τον χαρακτηρίσω τώρα. Και δεν είναι και ωραίος γκόμενος. Τι του βρήκε η Ηλιάνα; Την αγένεια εγώ τη βλέπω. Είναι αγενής. Φοβάται τις κάμερες; Σιγά τον Κάνιε Γουέστ της Ελλάδας. Μη χέσ..ουμε κιόλας. Άντε, ο κάθε τίποτα νομίζει πως έχει υπόσταση στην Ελλάδα. Ο κύριος τίποτα. Σιγά ρε μην αποκαλύψουμε το μεγάλο μυστικό του τεράστιου καλλιτέχνη. Έβγαλε η μύγα κωλ.. και έχ..ε τον κόσμο όλο. Αμάν πια. Έχει πέντε φρουρούς. Αισθάνονται όλοι. Δεν θέλω να ασχολούμαι άλλο με τον κύριο. Τα φιλάκια μας στην Ηλιάνα και μπράβο για την επιλογή της. Να τον χαίρεται. Ηλιάνα να τη χαίρεσαι την καινούργια σου αγάπη».

Η απάντηση του Snik ήρθε μέσα από τον προσωπικό λογαριασμό στο Instagram του ράπερ  όπου «ανέβασε» μια φωτογραφία του Γιώργου Λιάγκα αλλά έχει καλύψει το κεφάλι του παρουσιαστή με ένα σαλιγκάρι – emociton σχολιάζοντας: «gimnosaLIAGKAS».

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο του Γιώργου Λιάγκα στο znews.gr


Πηγή