Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024

Γιώργος Μαυρίδης για Νικολέττα Ράλλη: Χαίρομαι να είναι καλά, δεν θέλω τίποτα άλλο

Στην κάμερα της εκπομπής, «Στη φωλιά των Κου Κου» μίλησε ο Γιώργος Μαυρίδης, ο οποίος μεταξύ άλλων ρωτήθηκε για τη Νικολέττα Ράλλη, με την οποία χώρισαν τον περασμένο χειμώνα. Και ο tattoo artist με αφοπλιστική ειλικρίνεια μίλησε για την πρώην σύντροφό του.

«Όταν είσαι με μια κοπέλα, είτε ένα μήνα, είτε ένα χρόνο, είτε όλη σου τη ζωή, όσο είσαι μαζί της, θα πρέπει να της λες πάντα αυτό που πρέπει να ακούσει, να είναι ψηλά και να είναι η καλύτερη. Και όταν θα χωρίσεις, δεν πρέπει να πεις τίποτα που θα την κάνει να νιώσει άσχημα» είπε αρχικά.

Και πρόσθεσε: «Χαίρομαι να είναι καλά και δεν θέλω τίποτα άλλο. Με όλες τις γυναίκες που ήμουν στη ζωή μου θέλω να είναι καλά. Τις έχω αποκαταστήσει όλες, σχεδόν όλες παντρεύτηκαν».

Όσο για το περίφημο σχόλιο που είχε κάνει στη φωτογραφία που είχε ανεβάσει με τη Ράλλη την οποία φιλούσε στα βράχια, είπε: «Γιατί να μετανιώσω για τη λεζάντα “η μία στο εκατομμύριο”. Εσύ δεν έχεις ερωτευτεί; Τι της έλεγες; Πέρνα όπως πέρασαν κι οι άλλες. Δηλαδή τι έπρεπε να γράψω. Μία απ’ όλες. Ναι, θα το έκανα ξανά», είπε.


Πηγή