Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024
Γιώργος Νταλάρας: Είμαι ένα χαμίνι του δρόμου

Γιώργος Νταλάρας: Είμαι ένα χαμίνι του δρόμου

Σε νέα ώρα θα βγαίνει στον τηλεοπτικό αέρα της ΕΡΤ1 η εκπομπή «Προσωπικά» με την Έλενα Κατρίτση. Η εκπομπή μετακομίζει στις 23.00 κάθε Παρασκευή. Στην πρεμιέρα της «ποδαρικό» θα κάνει ο Γιώργος Νταλάρας.

Απόσπασμα από την εκπομπή προβλήθηκε το πρωί της Πέμπτης στην εκπομπή «Happy Day» και σε αυτό ο Γιώργος Νταλάρας προχωρά σε τρυφερή εξομολόγηση για την σύζυγο του Άννα.

«Πρέπει να παραδεχτώ ότι η Άννα θυσιάστηκε για μένα. Θυσίασε πράγματα που θα μπορούσε να κάνει, είμαστε λίγο αντίθετοι άνθρωποι σε όλα τα επίπεδα. Εκείνη είναι ένας άνθρωπος με τρία διπλώματα, πέρασε μέσα από τα πανεπιστήμια, ενώ εγώ είμαι ένα χαμίνι του δρόμου. Η Άννα, όμως, με πίστεψε. Κάτι είδε μέσα μου και με βοήθησε πάρα πολύ. Τα μισά από αυτά τα πράγματα που έκανα δεν θα τα είχα κάνει, αν δεν είχα τη στήριξη της Άννας. Η Άννα, όταν τη γνώρισα, ήταν ένα φωτεινό πλάσμα. Νομίζω ότι της άξιζε κάτι καλύτερο. Νομίζω ότι η Άννα έπρεπε να είχε παντρευτεί έναν πρίγκιπα και όχι έναν αλήτη που παίζει και λίγο μπουζουκάκι», αναφέρει ο Γιώργος Νταλάρας.


Πηγή