Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024
Γιώργος Παπαγεωργίου: Γνώρισα τη Δανάη Μιχαλάκη σε μια φάση της ζωής της που δούλευε σερβιτόρα

Γιώργος Παπαγεωργίου: Γνώρισα τη Δανάη Μιχαλάκη σε μια φάση της ζωής της που δούλευε σερβιτόρα

Ο Γιώργος Παπαγεωργίου και η Δανάη Μιχαλάκη είναι ένα από τα πιο χαμηλού προφίλ ζευγάρια της ελληνικής showbiz καθώς δεν τους αρέσει να προκαλούν. Οι δυο ηθοποιοί προφυλάσσουν την σχέση τους και την κρατούν μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα.

Ο πρωταγωνιστής της σειράς του Mega, «Σχεδόν ενήλικες» και γιος της Φιλαρέτης Κομνηνού παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής της Ναταλίας Γερμανού και δέχθηκε ερώτηση για την σχέση του με την πρωταγωνίστρια των «Άγριων Μελισσών».

«Εγώ γνώρισα τη Δανάη σε μια φάση της ζωής της που δεν είχε δουλειά όσον αφορά την τηλεόραση ή το θέατρο, δούλευε σερβιτόρα και στους πρώτους μήνες της σχέσης μας έγινε το casting για τις Αγριες Μέλισσες και μετά όλα τα άλλα. Είναι μια παραμυθένια ιστορία αυτό που έχει συμβεί, γιατί την γνωρίζω και πριν από την επιτυχία της σειράς, της άξιζε να συμβεί όλο αυτό και δεν έχει αλλάξει καθόλου» ανέφερε αρχικά ο Γιώργος Παπαγεωργίου.

Σχολιάζοντας τις φήμες που ακούγονται κατά καιρούς πως οι δυο τους θα ενωθούν με τα ιερά δεσμά του γάμου.

«Είχα τον φόβο της δέσμευσης αλλά είχα πολλές αποτυχίες. Προσπαθούσα να δεσμευτώ και δεν γινόταν τίποτα. Πιστεύω στον γάμο με την έννοια ενός συμφώνου συμβίωσης ή ενός κανονικού γάμου και για εμένα είναι ακριβώς το ίδιο. Με την Δανάη είναι κάτι που το έχουμε συζητήσει, το σκεφτόμαστε πολύ. Τώρα το πότε, το που και το τι δεν το ξέρουμε και νομίζω ότι αφορά εμάς τους δύο πιο πολύ» ανέφερε ο ηθοποιός.


Πηγή