Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024
Γιώργος Παπαδάκης: Το πρόβλημα υγείας που πέρασε πριν τον κορονοϊό

Γιώργος Παπαδάκης: Το πρόβλημα υγείας που πέρασε πριν τον κορονοϊό

Την περίοδο της καραντίνας, λόγω του κορονοϊού ο Γιώργος Παπαδάκης βγαίνει καθημερινά κανονικά στο «Καλημέρα Ελλάδα», από το σπίτι του. Το πρωί της Μ. Τετάρτης ο γνωστός δημοσιογράφος βγήκε σε ζωντανή σύνδεση στο Πρωινό, σε μια χαλαρή συζήτηση με τη Φαίη Σκορδά και τους συνεργάτες της.

Ο Γιώργος Παπαδάκης, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στο πώς βιώνει την καραντίνα, αποκαλύπτοντας κιόλας πως βλέπει MasterChef 4, ενώ σχολίασε και τη σχέση του Δημήτρη με τη Μαρία. Παραδέχτηκε, ακόμα, πως τώρα με την καραντίνα, του λείπουν τα παιδιά του και τα εγγόνια του, ενώ για πρώτη φορά αναφέρθηκε και στο πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε, λίγο πριν ξεσπάσει η ιστορία με τον κορονοϊό.

«Λίγο πριν από τον κορονοϊό είχα ένα προβληματάκι με την υγεία μου. Κρύωσα. Είχα ένα κρύωμα πολύ βαρύ, πολύ σοβαρό. Χρειάστηκε να πάρω αντιβίωση, να μην έρθω δυο μέρες στη δουλειά. Ήταν δυο μέρες πριν αρχίσουν τα μέτρα. Επίσης μου είπαν οι γιατροί πως πρέπει να κόψω υποχρεωτικά το τσιγάρο. Δυο πακέτα τσιγάρα την ημέρα. Κορονοϊός, απομόνωση, δύο πακέτα την ημέρα…δεν έχω παχύνει αλλά έχω φάει δέκα… κομπολόγια. 55 ημέρες έχω να βάλω τσιγάρο στο στόμα μου», είπε.

Ενώ έδωσε συγχαρητήρια ονομαστικά στους συνεργάτες του που τον «αντέχουν» αυτή την περίοδο που έχει σταματήσει και το κάπνισμα. «Συγχαρητήρια στους συνεργάτες μου…. Αυτοί τα τραβάνε. Μου βγαίνει ένας κορονοϊός εσωτερικός», είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Παπαδάκης.

Επίσης, εξήγησε πως παρόλο που βρίσκεται σπίτι εξαιτίας του κορονοϊού, συνεχίζει να εργάζεται κανονικά, τις ίδιες ώρες. Μάλιστα, όπως επεσήμαναν η Φαίη Σκορδά και οι συνεργάτες της, ο Γιώργος Παπαδάκης έφευγε πάντα τελευταίος.

«Ξυπνάω χαράματα, ξυπνάω 2.30 ώρα. Κάνω την προετοιμασία μου. Στις 4:00 έχουμε την πρώτη διάσκεψη με τους συνεργάτες μου. Δουλεύω ακριβώς τις ίδιες ώρες. Θέλω να φύγω από το σπίτι, θέλω να έρθω στο στούντιο», υπογράμμισε μεταξύ άλλων.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο την εμφάνιση του Γιώργου Παπαδάκη στο Πρωινό από το 2.25 λεπτό μέχρι το 23.30 λεπτό.


Πηγή