Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024

Γιώργος Περρής: «Όταν έκανα το coming out, με έπιασαν τα κλάματα -Τα σχόλια ήταν πολύ άσχημα»

Στο πόσο δύσκολα βίωσε τη μεγάλη αποκάλυψη που έκανε πως «είμαι γκέι, ανακουφισμένος και χαρούμενος», αναφέρθηκε ο Γιώργος Περρής.

Όντας καλεσμένος στην εκπομπή «Στούντιο 4» της ΕΡΤ1, ο Γιώργος Περρής παραδέχθηκε ότι «δεν ήμουν έτοιμος να το αντιμετωπίσω αυτό. Δεν είναι απλό», αναφερόμενος στην απόφασή του να μιλήσει ανοικτά για τις σεξουαλικές του προτιμήσεις.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο γνωστός τραγουδιστής παραδέχθηκε ότι «υπήρχε μέσα μου μια υποκείμενη ντροπή. Και τώρα που σας μιλάω, είμαι σε πολύ άβολη θέση. Μέσα μου υπάρχει ένα μέρος που νιώθει άβολο που το συζητά αυτό».

Αναφερόμενος στα σχόλια που διάβασε, τόνισε χαρακτηριστικά: «Όταν έδωσα συνέντευξη στο People, ένιωθα πάρα πολύ άβολα και μετά το ξέχασα. Την είχα δώσει τρεις μήνες πριν δημοσιευτεί. Αυτό που δεν είχα υπολογίσει, είναι ότι επειδή είναι το People της Αμερικής, αυτό αναπαράγεται σε όλα τα Μέσα του κόσμου. Όταν είδα να μου έρχονται ειδοποιήσεις από την Κίνα, την Αυστραλία, τον Καναδά, τη Γερμανία την Αγγλία, την Αφρική, με έπιασε ένας πανικός κι είπα τι έκανα».

«Μετά είδα τα σχόλια από κάτω που ήταν πολύ άσχημα. Δεν ήμουν έτοιμος να το αντιμετωπίσω αυτό. Δεν είναι απλό. Εκείνη την ώρα είχα πρόβα και με έπιασαν τα κλάματα. Οι μουσικοί μου με πήραν αγκαλιά και με φιλούσαν. Και εκείνη την ώρα είπα, “κοίτα να δεις, κάτι καλό έχω κάνει”. Μετά από εκείνο το πρωινό είπα “τέλος”. Τα καλά ήταν πολύ περισσότερα. Και αυτό που με γεμίζει με χαρά, είναι τα μηνύματα από παιδιά που μου είπαν πόσο τους βοήθησα», πρόσθεσε ο Γιώργος Περρής.


Πηγή