Σάββατο , 27 Απρίλιος 2024

Γιώργος Τράγκας: Αυτή την ώρα η κηδεία -Φίλοι και συγγενείς στο τελευταίο αντίο, ποιοι πήγαν [εικόνες] | ΖΩΗ

Φίλοι και συγγενείς αποχαιρετούν αυτή την ώρα τον Γιώργο Τράγκα, που έφυγε από τη ζωή μετά από άνιση μάχη με τον κορωνοϊό.

Η κηδεία του τελείται αυτή την ώρα στον ιερό ναό Παναγίας της Ελευθερώτριας, στην Κηφισιά.

Επιθυμία της οικογένειας του Γιώργου Τράγκα είναι, αντί στεφάνων, χρήματα να κατατεθούν στην «Κιβωτό του Κόσμου» (σ.σ.: εκπρόσωπος της Κιβωτού θα βρίσκεται έξω από την Εκκλησία) ή στο ΔΙ.ΚΕ.Π.Α.Ζ (Καταφύγιο Ζώων Σχιστού).

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο Γιώργος Τράγκας κόλλησε κορωνοϊό και γρήγορα η υγεία του επιδεινώθηκε, εισήχθη στο «Σωτηρία» και διασωληνώθηκε. Ηταν ανεμβολίαστος και είχε υποκείμενα νοσήματα, υπέστη καρδιακό επεισόδιο, ενώ στη συνέχεια υπέστη και σοβαρή νεφρική επιπλοκή. Τελικά κατέληξε τα ξημερώματα της Τρίτης.

Ο διαβητολόγος του που τον παρακολουθούσε επί χρόνια, καθώς ο Γιώργος Τράγκας είχε ζάχαρο, ανέφερε ότι ο δημοσιογράφος για κάποιο λόγο φοβόταν το εμβόλιο και συνεχώς το ανέβαλε. Περιέγραψε πώς τον παρακαλούσε να εμβολιαστεί και εκείνος με δικαιολογίες το απέφευγε. Ο εκπρόσωπος του κόμματος του Γιώργου Τράγκα ανέφερε πάντως πως ο δημοσιογράφος είχε προγραμματίσει να κάνει το εμβόλιο το επόμενο διάστημα στη Γαλλία. Δυστυχώς, όπως και να έχει, ο Γιώργος Τράγκας μπήκε ανυπεράσπιστος στη μάχη με τον κορωνοϊό, με τραγική κατάληξη.

Τελευταίο αντίο στον Γιώργο Τράγκα που κατέληξε από τον κορωνοϊό

Κηδεία Γιώργου Τράγκα
Κόσμος στην Κηδεία Γιώργου Τράγκα

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Νίκος Νικολόπουλος κηδεία Γιώργου Τράγκα
Νίκος Νικολόπουλος
Ευάγγελος Αντώναρος κηδεία Γιώργου Τραγκα
Ευάγγελος Αντώναρος

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Κώστας Χαρδαβάελας Κηδεία Τράγκα
Κώστας Χαρδαβέλλας

«Με τον Γιώργο Τράγκα ξεκινήσαμε μαζί την δημοσιογραφία πριν από περίπου 50 χρόνια. Είμαστε φίλοι και ανταγωνιστές. Εκείνος στην Βραδινή, εγώ στην Απογευματινή. Δεν ξέρει κανείς ότι πίσω από το σκληρό, προκλητικό και καταγγελτικό πρόσωπο του Τράγκα κρυβόταν μια τρυφερή ψυχή, μια ψυχή παιδιού θα έλεγα. Τον έχω δει να κλαίει σε ρεπορτάζ, τον έχω δει να παρατάει το ρεπορτάζ για να βοηθήσει ανθρώπους. Διαφωνούσαμε σε πολλά πράγματα, πολιτικά και ιδεολογικά. Εφυγε νωρίς και άδικα. Είχε ακόμα πολλά να δώσει. Καλό Παράδεισο», δήλωσε μεταξύ άλλων ο Κώστας Χαρδαβέλλας σε δημοσιογράφους.

Ο Γρηγόρης Πετράκος στην Κηδεία Γιώργου Τράγκα
Ο εκπρόσωπος του κόμματος του Γιώργου Τράγκα, Γρηγόρης Πετράκος
τα στεφάνια στην Κηδεία Γιώργου Τράγκα

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Κόσμος στην κηδεία του Γιώργου Τράγκα
Στεφάνι στην κηδεία του Γιώργου Τράγκα
Στεφάνια στην κηδεία του Γιώργου Τράγκα
Στεφάνια στην κηδεία του Γιώργου Τράγκα

Πηγή