Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024

Γιώργος Χρυσοστόμου: Ήμουν στο ΚΑΤ με τη Σοφία Παυλίδου

Στη διαμάχη που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στη Σοφία Παυλίδου και τον Μάνο Παπαγιάννη αναφέρθηκε ο ηθοποιός Γιώργος Χρυσοστόμου, ο οποίος μίλησε τη Δευτέρα στην Ελένη Μενεγάκη.

«Τη Δευτέρα της πρεμιέρας ήμουν στο ΚΑΤ με τη Σοφία Παυλίδου, γιατί είμαι φίλος της και θέλω να την στηρίξω σε αυτό. Πήγαμε το πρωί σε μια ιατροδικαστή και μετά πήγαμε στο ΚΑΤ. Είδα τη Σοφία θλιμμένη και δεν μου άρεσε αυτό.

Είμαστε 15 χρόνια και είμαστε μεγάλη παρέα που την αγαπάμε. Η Σοφία μας έχει φροντίσει όλους πάρα πολύ καλά. Αν σκοτώσεις μύγα σου λέει και η μύγα έχει ψυχούλα. Είναι τέτοιος παιδί. Για να φτάσει να κάνει μήνυση σε έναν άνθρωπο σημαίνει ότι υπήρξε βία.

Εάν της ζήταγε ένα συγγνώμη τώρα ο Μάνος, θα ήταν βάλσαμο για όλους. Χτες μιλήσαμε και μου λέει “Ένα συγγνώμη θα ήθελα”. Για την ίδια είναι δύσκολο, έχει και δυο παιδιά στην εφηβεία», δήλωσε ο Γιώργος Χρυσοστόμου.

Όπως σημείωσε ακόμη ο ίδιος, «υπάρχει θυμός και πρέπει να φύγει από τη μέση αυτό. Γι’ αυτό θεωρώ ότι ένα συγγνώμη προσωπικό στο τηλέφωνό της θα ήταν βάλσαμο. Κι επειδή την ξέρω τη Σοφία, πίστεψέ με, θα λυθεί».

localStorage.clear();


Πηγή