Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024
Γκισλέιν Μάξγουελ: Φέρεται να κρατούσε άλμπουμ τόπλες κοριτσιών στην έπαυλη του Έπσταϊν

Γκισλέιν Μάξγουελ: Φέρεται να κρατούσε άλμπουμ τόπλες κοριτσιών στην έπαυλη του Έπσταϊν

Στο φως της δημοσιότητας έφερε η Daily Mail δικαστικά έγγραφα σχετικά με το σκάνδαλο Τζέφρι Έπσταϊν. Σύμφωνα με αυτά, μάρτυρας αναφέρει πως η Γκισλέιν Μάξγουελ φέρεται να τραβούσε φωτογραφίες τόπλες νεαρών κοριτσιών ως «χόμπι» και τις κρατούσε σε άλμπουμ στην έπαυλη του Έπσταϊν στην Φλόριντα.

Η 58χρονη βρίσκεται υπό κράτηση αντιμετωπίζοντας σοβαρές κατηγορίες, καθώς φέρεται να «προωθούσε» στον εκατομμυριούχο παιδόφιλο ανήλικα κορίτσια προκειμένου να τα κακοποιεί. Η ίδια ισχυρίζεται πως είναι αθώα, αρνούμενη τις κατηγορίες της διακίνησης ανηλίκων και εξώθησης σε πορνεία.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα της Daily Mail, μία δικαστής την περασμένη εβδομάδα έδωσε εντολή να δημοσιοποιηθούν δεκάδες δικαστικά έγγραφα που σχετίζονται με την Γκισλέιν Μάξγουελ και τον Τζέφρι Έπσταϊν. Και προέρχονται από την μήνυση που κατέθεσε το 2015 ένα από τα φερόμενα θύματα του εκατομμυριούχου, η Βιρτζίνια Ρόμπερτς Τζιούφρι, εις βάρος της 58χρονης πρώην socialite και ερωμένης του Έπσταϊν.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, τουλάχιστον 80 από αυτά τα έγγραφα θα δουν το φως της δημοσιότητας εντός της εβδομάδας κι ενδεχομένως περιλαμβάνουν λεπτομέρειες για την ερωτική ζωή της Μάξγουελ, που οι δικηγόροι της προσπαθούσαν να κρατήσουν μακριά από τα ΜΜΕ το προηγούμενο διάστημα.

Έγγραφα που κατατέθηκαν την περασμένη Δευτέρα αναφέρουν επίσης ότι οι εισαγγελείς μπορεί να έχουν στην κατοχή τους «άκρως εμπιστευτικές πληροφορίες» που περιλαμβάνουν «γυμνές, ημίγυμνες ή άλλου είδους ερωτικές φωτογραφίες, βίντεο και απεικονίσεις ατόμων».

Σύμφωνα με την Daily Mail, η Μάξγουελ και ο Έπσταϊν μοιράζονταν το χόμπι για γυμνή… τέχνη. Μάλιστα, ο εκατομμυριούχος παιδόφιλος είχε διάσπαρτες στο έπαυλη του φωτογραφίες γυμνών κοριτσιών και γυναικών, συμπεριλαμβανομένης και της ερωμένης του.


Πηγή