Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024
Γκουίνεθ Πάλτροου: Λανσάρει κεριά με άρωμα… αιδοίου

Γκουίνεθ Πάλτροου: Λανσάρει κεριά με άρωμα… αιδοίου

Η αλήθεια είναι πως η Γκουίνεθ Πάλτροου, ουκ ολίγες φορές, έχει στρέψει πάνω της την προσοχή της κοινής γνώμης με διάφορες ανατρεπτικές δηλώσεις της. Ή συμβουλές που δίνει στις γυναίκες, μέσα από το site της, goop.com.

Άλλωστε, ποιος θα ξεχάσει τη συμβουλή της διάσημης ηθοποιού προς τις γυναίκες, πως για να αυξήσουν τη λίμπιντό τους, θα πρέπει να βάζουν αυγά στον κόλπο τους. Ή πως η ίδια δοκιμάζει εφαρμογές με ατμό στο αιδοίο της, αφού όπως είχε εξηγήσει, αποτελεί κορεατική θεραπευτική μέθοδο εδώ και χιλιάδες χρόνια.

Τώρα, η Πάλτροου «ξαναχτυπά», λανσάροντας νέο κερί με…  «άρωμα αιδοίου». Συγκεκριμένα, η εταιρεία της πουλά κεριά με την επωνυμία «Αυτό μυρίζει σαν το αιδοίο μου», έναντι 75 δολαρίων το καθένα, όπως βλέπουμε και τον online τιμοκατάλογο.

«Με ένα αστείο, πανέμορφο, σέξι και απροσδόκητα όμορφο άρωμα, αυτό το κερί έχει φτιαχτεί από γεράνι, περγαμόντο, κέδρου, ρόδο της Δαμασκού και σπόρους μολόχας για να μας εξάψει τη φαντασία, να μας δώσει μια αίσθηση αποπλάνησης και εκλεπτυσμένη ζεστασιά», αναφέρεται στην περιγραφή του κεριού.

Η ιδέα, όπως αναφέρει το περιοδικό People, ξεκίνησε σαν αστείο μεταξύ του αρωματοποιού Ντάγκλας Λιτλ και της ηθοποιού καθώς συνεργάζονταν για την παρασκευή ενός άλλου αρώματος. Οι δύο δοκίμαζαν διαφορετικά αρώματα όταν η Πάλτροου διαμαρτυρήθηκε πως ένα από αυτά μυρίζει σαν  αιδοίο.

Και όπως φαίνεται από την πράξη, η διαμαρτυρία έπιασε τόπο και γέννησε την ιδέα της κατασκευής κεριού και όχι αρώματος, το οποίο μάλιστα, ξεπούλησε μέσα σε λίγες ώρες.


Πηγή