Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024
Γνωστός ράπερ συνελήφθη για επίθεση σε υπαλλήλους ξενοδοχείου

Γνωστός ράπερ συνελήφθη για επίθεση σε υπαλλήλους ξενοδοχείου

Ένας γνωστός 28χρονος ράπερ συνελήφθη, διότι κατηγορήθηκε πως επιτέθηκε σε τρεις υπαλλήλους ξενοδοχείου, σύμφωνα με το Associated Press. Ο λόγος για τον Φέτι Γουάπ (Fetty Wap), του οποίου το πραγματικό όνομα είναι ο Γουίλι Μάξγουελ, ο οποίος κρατήθηκε από το Μητροπολιτικό Τμήμα της Αστυνομίας στο Λας Βέγκας με τρεις κατηγορίες.

Ο καλλιτέχνης φέρεται ότι επιτέθηκε σε τρεις υπαλλήλους του Mirage Hotel and Casino, και ότι χτύπησε έναν υπάλληλο στάθμευσης μετά από διαφωνία μαζί του. Οι Αρχές της πόλης στην πολιτεία της Νεβάδα επιβεβαίωσαν τη σύλληψη και τις κατηγορίες που μετέδωσε ο τοπικός ειδησεογραφικός σταθμός KTNV Las Vegas.

Σύμφωνα με το Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, ο Φέτι Γουάπ κρατήθηκε για αρκετές ώρες, αλλά στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος. Το KTNV επισήμανε ότι ο ράπερ θα εμφανιστεί στο δικαστήριο τον Οκτώβριο, ώστε να αντιμετωπίσει τρεις κατηγορίες πλημμεληματικού χαρακτήρα.

Αυτή δεν είναι η πρώτη σύλληψη του 28χρονου καλλιτέχνη, καθώς μπλεξίματα με την Αστυνομία είχε και τον Νοέμβριο του 2017.


Πηγή