Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024

Γουίλιαμ και Κέιτ σύστησαν τα παιδιά τους στον κόσμο – «Δαίμονας» ο Λούις, τραβολογούσε τη μητέρα του [βίντεο]

Είναι μόλις 4 ετών και ο πρίγκιπας Λούις, το μικρότερο παιδί του πρίγκιπα Γουίλιαμ και της Κέιτ Μίντλετον, φέρεται όπως όλα τα παιδιά και όχι σαν μέλος βασιλικής οικογένειας.

Το καλοκαίρι, είχε κλέψει την παράσταση στις εκδηλώσεις για το πλατινένιο Ιωβηλαίο της βασίλισσας Ελισάβετ. Αξέχαστη θα μείνει η φωτογραφία που τον δείχνει να ουρλιάζει έχοντας βάλει τα χέρια του στα αυτιά του, δίπλα στην χαμογελαστή βασίλισσα. Ο λόγος τότε φυσικά, ήταν πως τον ενοχλούσε ο θόρυβος που έκαναν τα αεροσκάφη της RAF περνώντας πάνω από το παλάτι προς τιμή της μονάρχη.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Και λίγες ημέρες αργότερα, πάλι σε εκδηλώσεις για το πλατινένιο Ιωβηλαίο, ήταν ένας «δαίμονας», κάνοντας γκριμάτσες και βγάζοντας τη γλώσσα στην μητέρα του, Κέιτ Μίντλετον, η οποία, έδειχνε να μην μπορεί να τον ηρεμήσει και να τον επαναφέρει σε τάξη.

Επιστρέφοντας στο τώρα, ο πρίγκιπας Γουίλιαμ με την σύζυγό του και τα τρία τους παιδιά, Τζορτζ, Σάρλοτ και Λούις, παρακολούθησαν σήμερα την χριστουγεννιάτικη λειτουργία στο Σάντριγχαμ, την πρώτη λειτουργία ως βασιλιά του Καρόλου, μετά τον θάνατο της μητέρας του.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Κέιτ και Γουίλιαμ σύστησαν στο κοινό τα παιδιά τους

Αλλά και την πρώτη λειτουργία του μικρού πρίγκιπα Λούις, ο οποίος φορούσε ένα μπλε παλτό, μπλε κάλτσες και σορτς, σε αντίθεση με τον αδερφό του, πρίγκιπα Τζορτζ, που έβαλε παντελόνι.

Όπως είναι λογικό, αρκετός κόσμος είχε συγκεντρωθεί δίπλα στο μονοπάτι που διασχίζει η βασιλική οικογένεια καθ’ οδόν για την εκκλησία, επευφημώντας τον νέο βασιλιά με την βασιλική σύζυγό του, Καμίλα.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η βασιλική οικογένεια, λοιπόν, θέλησε να ευχαριστήσει από κοντά τους ανθρώπους που περίμεναν για να τους δουν, με τον πρίγκιπα Γουίλιαμ και την Κέιτ Μίντλετον να τους συστήνουν τα παιδιά τους. Το κοινό μάλιστα, έσπευσε να γεμίσει με δώρα τα μικρά πριγκιπόπουλα, τα οποία με ευγένεια δέχτηκαν να πάρουν.

Όταν ο πρίγκιπας Λούις τραβολογούσε τη μητέρα του και έτρεξε στην αδερφή του

Ο μικρός πρίγκιπας Λούις όμως, φάνηκε να απολαμβάνει πάρα πολύ την προσοχή του κοινού, που απορροφήθηκε τόσο πολύ, με αποτέλεσμα να χάσει κάποια στιγμή την αδερφή του, πριγκίπισσα Σάρλοτ και να αρχίσει μπροστά στον κόσμο, να τρέχει και να φωνάζει το όνομά της.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο πρίγκιπας Λούις τρέχει προς την αδερφή του
Ο πρίγκιπας Λούις τρέχει προς την αδερφή του

Σε άλλα στιγμιότυπα που κυκλοφόρησαν στα social media, πάντως, ο πρίγκιπας Λούις φαίνεται να τραβολογάει, ανυπόμονος, την μητέρα του Κέιτ Μίντλετον καθώς εκείνη μιλάει με κόσμο, ίσως επειδή απλά βαριόταν ενώ σε ένα άλλο βίντεο, φαίνεται να παίζει τόσο με το παιχνίδι που του έχουν δώσει, που νομίζεις ότι θα το καταστρέψει.


Πηγή