Τετάρτη , 1 Μάιος 2024

Γρηγόρης Γκουντάρας για Ελένη Μενεγάκη: Στις διαπραγματεύσεις της είναι αλύγιστη, όπως και στη ζωή της

Θέμα συζήτησης στις ψυχαγωγικές εκπομπές έγινε σήμερα η επερχόμενη αποχώρηση της Ελένης Μενεγάκη από το Mega στο τέλος της σεζόν, με τον Γρηγόρη Γκουντάρα να αναφέρει στον «αέρα» του «Super Κατερίνα» ότι η δημοφιλής παρουσιάστρια «στις διαπραγματεύσεις της είναι αλύγιστη, όπως και στη ζωή της».

Η είδηση έγινε γνωστή εχθές, με την παρουσιάστρια να ενημερώνει σχετικά τους συνεργάτες της, ενώ σήμερα τα σχετικά ρεπορτάζ στις ψυχαγωγικές εκπομπές ανέφεραν ότι η Ελένη Μενεγάκη δεν τα βρήκε με τον τηλεοπτικό σταθμό στο οικονομικό κομμάτι, αποκαλύπτοντας ότι η πρόταση που της έγινε περιλάμβανε τόσο μείωση του μισθού της, όσο και του budget της εκπομπής της.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Νάσος Γουμενίδης
για Ελένη Μενεγάκη: Ουσιαστικά το Mega την «τελείωσε», δεν έφυγε εκείνη

«Εγώ δεν είμαι της
άποψης ότι ήταν βελούδινο το “διαζύγιο” ανάμεσα στην Μενεγάκη και το Mega. Εγώ θεωρώ ότι υπήρχαν ψυχρές σχέσεις τους
τελευταίους 2-3 μήνες, και αυτό δεν αφορούσε στο κομμάτι της διαπραγμάτευσης,
αλλά σε μία καθημερινότητα. Υπήρχαν απαιτήσεις από το κανάλι, έγιναν κάποιες
αλλαγές στα προγράμματα, αλλά δεν απέδωσαν. Ουσιαστικά το Mega “τελείωσε” τη Μενεγάκη, δεν έφυγε
εκείνη. Δεν είναι βαρύ αυτό, είναι η αλήθεια», ανέφερε στον «αέρα» της εκπομπής
«Super Κατερίνα»
o Νάσος Γουμενίδης.

«Όσοι γνωρίζουν έστω και λίγο την Ελένη Μενεγάκη, ξέρουν ότι στις διαπραγματεύσεις της είναι αλύγιστη, όπως και στη ζωή της. Όταν, όμως, είναι αλύγιστος και ο άνθρωπος που έχεις απέναντι, έχεις πρόβλημα. Απέναντί μου έχω την Ελένη Μενεγάκη που “δεν μασάει” και δεν κάνει βήμα πίσω σε όσα έχει πει. Όταν δεν κάνεις και εσύ βήμα πίσω, είναι σαν να λες “παιδιά τώρα τελειώσαμε”», σημείωσε από την πλευρά του ο Γρηγόρης Γκουντάρας, ο οποίος στο παρελθόν υπήρξε συνεργάτης της παρουσιάστριας.

«Από τις συζητήσεις που έχω και εγώ με τα κανάλια και τον παραγωγό μου, αλλιώς διαπραγματεύεσαι όταν κάνεις 20%, και αλλιώς όταν κάνεις πιο χαμηλά νούμερα τηλεθέασης», σχολίασε με τη σειρά της η Κατερίνα Καινούργιου.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


Πηγή