Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

Γυαλιά ηλίου FENDI FANTASTIC για το Φθινόπωρο/Χειμώνα 2017-18

Ο οίκος Fendi παρουσιάζει τα γυαλιά ηλίου FENDI FANTASTIC για την Ανδρική Συλλογή Φθινόπωρο/Χειμώνας 2017-18.

Ποπ αποχρώσεις και τολμηρές φόρμες χαρακτηρίζουν τα νέα γυαλιά ηλίου του οίκου, επαναπροσδιορίζοντας τη διάθεση της κολεξιόν FENDI Φθινόπωρο/Χειμώνας 2017-18 με φόρμες εμπνευσμένες από τα γυαλιά αεροπόρου της δεκαετίας του ‘80, φωτισμένες από διάφανα προστατευτικά σε έντονους χρωματικούς συνδυασμούς.

Στο πνεύμα του ζωντανού και σπορτίφ τρόπου ζωής του Άνδρα Fendi, αυτά τα νέα γυαλιά ηλίου παίζουν με διαφορετικά υλικά, συνδυάζοντας το μπροστινό τμήμα από ματ Optyl με πλαϊνές λεπτομέρειες σε ζωηρό, διάφανο ασετάτ, τρισδιάστατους κυλινδρικούς μεταλλικούς βραχίονες και γέφυρα από ανοξείδωτο ατσάλι σε ένα μοναδικό αποτέλεσμα που ξαφνιάζει!

Τα γυαλιά ηλίου FENDI FANTASTIC αντικατοπτρίζουν το κεφάτο και θετικό σύμπαν του Άνδρα FENDI, με χρωματικές αντιθέσεις μεταξύ του σκελετού και των φακών, αλλά και μεταξύ του χρωματιστού περιγράμματος του μπροστινού τμήματος και των πλαϊνών προστατευτικών.

FFM0012S_KB7QT

Τα γυαλιά διατίθενται στους εξής συνδυασμούς: άχρωμο διάφανο με κίτρινη γέφυρα/διάφανες πράσινες πλευρικές λεπτομέρειες/γκρι φακούς, μπλε με γυαλιστερή κόκκινη γέφυρα/διάφανες γαλάζιες πλευρικές λεπτομέρειες/μπλε καθρεπτέ φακούς, γκρι με μπλε γέφυρα/πορτοκαλί πλευρικές λεπτομέρειες/πράσινους φακούς, πράσινο με ροζ γέφυρα/διάφανες κόκκινες πλευρικές λεπτομέρειες/μπλε φακούς.

Τα νέα γυαλιά ηλίου FENDI FANTASTIC διατίθενται στα καταστήματα FENDI και σε επιλεγμένα καταστήματα οπτικών ανά τον κόσμο, από τον Οκτώβριο 2017 (μοντέλο FF M 0012/S).

localStorage.clear();


Πηγή