Σάββατο , 20 Απρίλιος 2024

Γυμνός μπάτλερ αποκαλύπτει τα μυστικά του επαγγέλματος

Κάντε εικόνα την παρακάτω σκηνή: Βρίσκεστε μέσα σε μια καμπίνα ιστιοπλοϊκού, φορώντας μόνο ένα παπιγιόν και μια ποδιά. Στη συνέχεια βγαίνετε έξω και σερβίρετε κοκτέιλ σε ένα τσούρμο ατόμων που πέφτει καταπάνω σας ενώ προσπαθείτε να γεμίσετε τα ποτήρια τους.

Θα μπορούσατε να το κάνετε αυτό ως επάγγελμα; Ο Adam Mansouri, «ναι».

Ο 24χρονος τολμηρός νεαρός δε διστάζει να κάνει καριέρα δείχνοντας το γεμάτο τατουάζ και γυμνασμένο σώμα του, φορώντας μόνο την ποδιά του.

Ο νεαρός εργάζεται ως γυμνός μπάτλερ και δείχνει να το απολαμβάνει. Όλα έχουν την αφετηρία τους στη βρετανική εταιρεία «Butler in the buff» που προωθεί μπάτλερ για πάρτι που συνήθως είναι όπως τους γέννησε η μαμά τους. Υπάρχουν όμως και πολλοί οικοδεσπότες, που θέλουν τα αγόρια που προσλαμβάνουν να μη βγάλουν το παντελόνι τους ή να φορέσουν ειδικά εσώρουχα που να ταιριάζουν στην περίσταση.

butler3

Οι εν λόγω μπάτλερ πρέπει να ακολουθούν και συγκεκριμένους κανόνες: δε πρέπει να ξεπερνάνε ποτέ τα αυστηρά όρια ανάμεσα στον πελάτη και τους καλεσμένους.

butler4

«Δεν επιτρέπεται να πίνεις, να περιφέρεσαι και να συναναστρέφεσαι με τους επισκέπτες, λέει αν και εξηγεί ότι ορισμένοι συνάδελφοί του φλερτάρουν με τους πελάτες και συχνά δε φεύγουν ποτέ μόνοι ενώ ο ίδιος παραδέχεται ότι είναι φρόνιμος. «Υπάρχουν τύποι που φεύγουν με κάποιο κορίτσι, ναι 100%. Το λατρεύουν… που να ακούσεις ιστορίες!».

Το ερώτημα βέβαια που τίθεται τώρα, είναι αν τελικά συμβαίνουν «ατυχήματα» με την ποδιά και πώς φυσικά τα αντιμετωπίζει.

«Πρέπει συνέχεια να θυμάσαι να μη σκύψεις, αν σε κάποιον δηλαδή πέσει το καλαμάκι, δε πρέπει να το σηκώσεις! Και φυσικά, ποτέ μην προπορεύεσαι όταν ανεβαίνεις μια σκάλα…», σημειώνει.

butler5

Στη συνέχεια θυμάται μερικά επικά ατυχήματα-αποκαλυπτήρια:

«Γινόταν ένα πάρτι σε ένα τεράστιο γιοτ στο λιμάνι του Σίδνεϊ, όπου η κουζίνα βρισκόταν στον κάτω όροφο και έπρεπε να ανεβοκατεβαίνω με τους δίσκους ενώ το μπαρ βρισκόταν στο μεσαίο κατάστρωμα. Κατέβηκα λοιπόν για να πάρω ένα δίσκο με μεζέδες και ανεβαίνοντας αποφάσισα να πιάσω και ένα μπουκάλι σαμπάνια… Αυτή ήταν μια ανόητη κίνηση εκ μέρους μου. Στο ένα χέρι ο δίσκος, στο άλλο το μπουκάλι και ξαφνικά η ποδιά ανασηκώθηκε από το αεράκι… Φυσικά μπορείς να φανταστείς ότι έκανα τα πάντα για να καλύψω τα επίμαχα σημεία, αλλά δε κατάφερα και πολλά… προσπάθησα να σκύψω και να αφήσω κάτω το μπουκάλι αλλά ο τοίχος που στάθηκα ήταν γυάλινος και από πίσω ήταν η κύρια πίστα χορού οπότε και εκεί έδωσα ένα καλό σόου».

butler7

Ο Adam εκτός από τα απρόβλεπτα καιρικά φαινόμενα, έχει να αντιμετωπίσει και τις διάφορες… ορμές. Αν και υπάρχει η αυστηρή πολιτική του “δεν αγγίζουμε”», αυτό δεν είναι πάντα εφικτό ειδικά στις περιπτώσεις που το αλκοόλ ρέει άφθονο. «Δε γίνεται να κινείσαι σε ένα πάρτι με γυμνά οπίσθια και να μη περιμένεις το άγγιγμα από ένα χέρι… Μερικές φορές, όταν το πάρτι φτάνει προς το τέλος του, και “μιλάνε” τα ποτά, νιώθω γλώσσες στο αυτί, χτυπηματάκια πίσω χαμηλά και δέχομαι προτάσεις για σεξ, οπότε πρέπει να μάθεις να χειρίζεσαι τέτοιες καταστάσεις και να δίνεις τις κατάλληλες εξηγήσεις…».

butler6


Πηγή