Πέμπτη , 25 Απρίλιος 2024

Γύρισε στο Survivor η Κάτια Ταραμπανκο -Οι πρώτες δηλώσεις της από τον Άγιο Δομίνικο

Γεμάτη όρεξη φαίνεται να επέστρεψε η Κάτια Ταραμπάνκο στον Άγιο Δομίνικο για το Survivor 2022, αφού «δεν έκλεισε ο κύκλος».

«Γνώριμα τα μέρη, περίεργα τα συναισθήματα» λέει η Κάτια από τον Άγιο Δομίνικο, όπου γύρισε και πάλι για να αγωνιστεί με την Κόκκινη ομάδα, καθώς πέρσι είχε αποχωρήσει πρόωρα για λόγους υγείας. Φέτος, δέχτηκε και πάλι να συμμετάσχει στο ριάλιτι επιβίωσης και έφτασε στην παραλία του Άγιου Δομίνικου γεμάτη αυτοπεποίθηση και ενέργεια.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Κάτια Ταραμπάνκο επέστρεψε τον Άγιο Δομίνικο

«Ένα Survivor εδώ γίνεται; Και γύρισα! Survivor 2022… γνώριμα τα μέρη, περίεργα τα συναισθήματα. Μου έλειψε, για να το πάμε και λίγο πιο σοβαρά καθώς ήταν ένας κύκλος που δεν έκλεισε. Χαίρομαι που είμαι πάλι πίσω. Survivor ’21… Είχε ανοίξει ένας κύκλος πέρυσι όπου κράτησε μόνο τρεις εβδομάδες. Λόγω υγείας και μαζί με τους γιατρούς με έστειλαν ουσιαστικά πακετάκι σπίτι μου». σημείωσε χαρακτηριστικά στην κάμερα του ριάλιτι επιβίωσης ενώ δήλωσε στους νέους της συμπαίκτες πως «πραγματικά έχω τόση όρεξη να αγωνιστώ μαζί σας».

Για τη φετινή της ομάδα, η Κάτια Ταραμπάνκο είπε πως φαίνεται χαμογελαστή, γεμάτη ενέργεια και διάθεση.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Φέτος θέλω πάρα πολύ να κλείσει αυτός ο κύκλος με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Έχω βάλει στόχο να φτάσω όσο πιο ψηλά μπορώ. Είμαι περήφανη που ξαναγυρνάω στην Κόκκινη ομάδα για άλλη μια φορά. Είναι περίεργο που είμαι πάλι πίσω, αλλά ωραίο», είπε η Κάτια Ταραμπάνκο.


Πηγή