Τρίτη , 30 Απρίλιος 2024

Γ. Καπετάνιος: Στο χωριό μου έβοσκα κοπάδια και έκανα τον νεκροθάφτη [βίντεο]

Στα δύσκολα χρόνια πριν γίνει ηθοποιός και για τις δουλειές με τις οποίες καταπιάστηκε μίλησε ο Γιάννης Καπετάνιος.

Στη συνέντευξη που παραχώρησε στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα», ο Γιάννης Καπετάνιος θυμήθηκε τα επαγγέλματα που έκανε όσο βρισκόταν στο χωριό του, στη Χίο, πριν ασχοληθεί και με τον χώρο που… μαρτυρά το επώνυμό του, ενώ μίλησε και για την περιπέτειά του στην Αμερική.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ακόμη, ο δημοφιλής ηθοποιός αναφέρθηκε στο κίνημα #MeToo, τις σχέσεις του με τους Γιώργο Κιμούλη και Πέτρο Φιλιππίδη, ενώ απάντησε και στα πόσα χρήματα λαμβάνει από τις επαναλήψεις των σίριαλ στα οποία συμμετέχει στην τηλεόραση.

«Στο χωριό μου έβοσκα κοπάδια και έκανα με 1.000 δραχμές τον νεκροθάφτη. Τη δουλειά του νεκροθάφτη τη θεωρούσα φυσιολογική» είπε αρχικά ο Γιάννης Καπετάνιος και πρόσθεσε: «Μπάρκαρα στα καράβια, πήγα στην Αμερική λαθραία… Έπλενα πιάτα, έφτιαχνα ντόνατς, πίτσες, δούλευα από τις 6 το απόγευμα μέχρι 6 το πρωί».

Επίσης, αναφέρθηκε σε μια από τις πιο χαρακτηριστικές δύσκολες στιγμές που έχει βιώσει στα χρόνια της επαγγελματικής του πορείας. «Έφυγε ο αδελφός μου από τη ζωή, έπαιζα στο θέατρο και δεν πήγα ούτε στην κηδεία του», καταδεικνύοντας το πόσο σκληρό μπορεί να είναι για έναν ηθοποιό η πραγματικότητα μακριά από τα φώτα.

Καπετάνιος: Νευρικό παιδί, αλλά και δοτικός ο Κιμούλης -Με τον Φιλιππίδη ήμασταν 12 χρόνια φίλοι

Μιλώντας για την αμοιβή που λαμβάνουν οι ηθοποιοί από τις επαναλήψεις των σίριαλ που προβάλλονται, είπε γελώντας: «Από τις επαναλήψεις πληρωνόμαστε πλουσιοπάροχα! 1,2 ευρώ το επεισόδιο. Επτά επεισόδια στο “Κωνσταντίνου & Ελένης”, 15 ευρώ».

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αναφερόμενος στους Έλληνες πρωταγωνιστές που έχουν απασχολήσει την επικαιρότητα στο πλαίσιο του κινήματος #MeToo ο ίδιος είπε ότι: «Ήταν νευρικό παιδί ο Κιμούλης, αλλά ήταν και πολύ δοτικός, με έπαιρνε στο σπίτι της μάνας του και στο εξοχικό του. Με τον Πέτρο Φιλιππίδη ήμασταν 12 χρόνια φίλοι, πήγαινα στο σπίτι του, κάναμε παρέα».

Τέλος, αναφερόμενος στην προσωπική του ζωή και τη σύντροφό του, εξομολογήθηκε ότι «γνωριστήκαμε στο καμαρίνι, την έψαξα, τη βρήκα και είμαστε μαζί 7 χρόνια».


Πηγή