Κυριακή , 28 Απρίλιος 2024

Γ. Κατσαρός για Eurovision: Δεν θα έστελνα το «Zari» να μας εκπροσωπήσει -Η άγνωστη ιστορία με τη Γαρμπή [βίντεο]

Το τραγούδι της Μαρίνας Σάττι που θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας στη Eurovision σχολίασε ο σπουδαίος μουσικοσυνθέτης Γιώργος Κατσαρός.

Ο Γιώργος Κατσαρός, ο οποίος, μεταξύ άλλων, στην πλούσια καριέρα του έχει γράψει και το πρώτο τραγούδι που έστειλε η Ελλάδα στην Eurovision, το 1974, το «Κρασί, θάλασσα και τ’ αγόρι μου», που τραγούδησε η Μαρινέλλα, μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα», όπου σχολίασε το «Zari» της Μαρίνας Σάττι, τονίζοντας πως «δεν βλέπω να αντιπροσωπεύει τον χώρο μου, την ελληνική μουσική».

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Το συγκεκριμένο τραγούδι δεν θα το έστελνα να εκπροσωπήσει τη χώρα μου. Είναι πολύ ωραία τραγουδισμένο από τη Μαρίνα Σάττι, αλλά δεν βλέπω να αντιπροσωπεύει τον χώρο μου, την ελληνική μουσική», σημείωσε αρχικά ο Γιώργος Κατσαρός.

«Πρόκειται για δοκιμαστικό εύρημα, έτσι το είδα εγώ, ότι κάνουμε μία δοκιμή σε ένα είδος που κανένας δεν περίμενε. Γενικά, το τραγούδι της Eurovision είναι αυτό που λέμε ”για μια χρονιά ακόμη”. Εύχομαι να βγω ψεύτης, αλλά δεν βλέπω να περπατάει», ανέφερε ο σπουδαίος μουσικοσυνθέτης.

«Το βίντεο κλιπ μου άρεσε, είναι ωραία δουλειά, αλλά έτερον εκάτερον. Το βλέπω ως ένα καλλιτεχνικό, τηλεοπτικό πείραμα», πρόσθεσε.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Γ. Κατσαρός: Το περιστατικό με το φόρεμα της Καίτης Γαρμπή -«Φαινόταν σαν να μη φοράει εσώρουχο»

«Πριν φύγουμε από την Ελλάδα, είχε γίνει ένας έλεγχος στα κοστούμια που θα φορούσαν όλοι από τη συμμετοχή, εκτός της Καίτης, εκείνης δεν είχε έρθει. Της λένε από την ΕΡΤ ”πρέπει να το δούμε πρώτα”, τους απάντησε ”μην ανησυχείτε, δεν είναι τίποτα”. Δεν ήθελε να το φέρει να το δούμε, μήπως και της το απαγορεύσουμε, γιατί φαινόταν σαν να μη φοράει εσώρουχο από μέσα», αποκάλυψε ο Γιώργος Κατσαρός για τη Eurovision του 1993.

«Μόλις φόρεσε το φουστάνι στην πρόβα τζενεράλε, τρελάθηκαν όλοι. Ευτυχώς, δεν έγινε σάλος τότε, πέρασε έτσι, μας άρεσε».


Πηγή