Κυριακή , 28 Απρίλιος 2024

Γ. Κωνσταντίνου: «Γιατί έχετε μείνει στο προφιτερόλ; Έχω κάνει τόσα πράγματα»

Ο Γιώργος Κωνσταντίνου έκανε μια αναδρομή στην καριέρα του παραχωρώντας συνέντευξη στην εκπομπή «Δύο στις 10».

«Η μητέρα μου μου είπε “θες να γίνεις ηθοποιός;” Και είπα “ναι” χωρίς να το νιώθω. Το σκέφτηκε γιατί έλεγα να γίνω οδοντοτεχνίτης, κάτι περίεργα πράγματα, σμηνίτης, αεροπόρος και λέει “ας του πω κι αυτό”. Μόνο όταν πήγα στο Θέατρο Τέχνης, μπήκε στο αίμα μου», είπε αρχικά ο ηθοποιός.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Για το προφιτερόλ

Αναφέρθηκε στον ρόλο που είχε στην ταινία «Χτυποκάρδια στο θρανίο» και την θρυλική ατάκα του με το «προφιτερόλ». «Είναι απίστευτο τι έχω τραβήξει με αυτό το πράγμα. Έχω κάνει τόσα πράγματα γιατί έχετε μείνει στο προφιτερόλ;”» τόνισε.

Για τον έρωτα

Για τον έρωτα και το συναίσθημα στη ζωή του δεν θέλησε να απαντήσει, τονίζοντας: «Αυτά είναι προσωπικά δεδομένα, δεν αναφέρομαι σε αυτά τα πράγματα, δεν έχουν αξία. Συναίσθημα είχα πάντα, είχα ευαισθησίες. Είναι φυσικό, πέρασα από μία κατοχή, πολλά δεινά της χώρας μας. Αντί να με κάνουν σκληρό σε εμένα λειτούργησε ανάποδα, έγινα συναισθηματικός».

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Για τις τηλεοπτικές σειρές

Για τις τηλεοπτικές σειρές είπε: «Η μυθοπλασία στην τηλεόραση είναι μία μόδα. Ό,τι αγαπάει ο κόσμος είναι αυτό που αγαπάει, δεν το αμφισβητεί κανένας».

Για το αν έχει κρατήσει φιλίες από τον χώρο της υποκριτικής, ο Γιώργος Κωνσταντίνου είπε: «Όχι, οι χρόνοι μας ήταν διαφορετικοί πάντα, φίλοι είμαστε όλοι, αλλά δεν έχουμε συχνότητα. Δεν βρισκόμαστε συνέχεια, ο καθένας έχει διαφορετική ζωή».


Πηγή