Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024
Δάκης: Οι γιατροί μου έδιναν έξι μήνες ζωή

Δάκης: Οι γιατροί μου έδιναν έξι μήνες ζωή

Στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day» παραχώρησε συνέντευξη ο Δάκης ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision, την απιστία αλλά και τη μάχη που έδωσε κατά του καρκίνου.

«Τραγουδάω 56 χρόνια και συνεχίζω. Αν η λαϊκή φίρμα τότε έπαιρνε 100 ευρώ, εμείς που τραγουδούσαμε ποπ παίρναμε 15 ευρώ. Αν ήμουν τσιγκούνης θα είχα μαζέψει πολλά λεφτά, αλλά ήμουν σπάταλος. Με έφαγαν τα κυκλώματα και οι κομπίνες και δεν πήγα στη Eurovision» ανέφερε αρχικά ο Δάκης.

Σχολιάζοντας την προσωπική του ζωή, ο Δάκης είπε: «Δεν ερωτεύτηκα ποτέ, επίσης ποτέ δεν υπήρξα πιστός. Ποτέ δεν σκέφτηκα τον εαυτό μου παντρεμένο με παιδιά. Τώρα είμαι μόνος και είναι πάρα πολύ ωραία. Δεν μπορώ πια να μοιραστώ το κρεβάτι μου, θέλω να κοιμάμαι μόνος μου».

Αναφερόμενος στη μάχη κατά του καρκίνου που έδωσε, είπε: «Οι γιατροί μου έδιναν έξι μήνες ζωή όταν είχα καρκίνο στο παχύ έντερο. Όταν έμαθα ότι έχω καρκίνο τα έβαλα με τον εαυτό μου γιατί η πρόληψη είναι το παν, είχα συμπτώματα και φοβόμουν να πάω για μια κολονοσκόπηση».


Πηγή