Παρασκευή , 26 Απρίλιος 2024
Δάκρυσε στον τηλεοπτικό αέρα ο Πάνος Μεταξόπουλος

Δάκρυσε στον τηλεοπτικό αέρα ο Πάνος Μεταξόπουλος

Καλεσμένος της Ελένης Μενεγάκη στην εκπομπή «Ελένη» του Alpha ήταν το μεσημέρι της Τρίτης ο Πάνος Μεταξόπουλος και δεν μπόρεσε να κρύψει τη συγκίνηση του όταν αναφέρθηκε στην απώλεια της μητέρας του.

«Αισθάνεσαι ότι σου λείπει κάτι;» τον ρώτησε η παρουσιάστρια και ο Πάνος Μεταξόπουλος της απάντησε πως: «Ναι, αλλά αυτό που μου λείπει δεν μπορώ να το έχω κοντά μου. Οι άνθρωποι που έχουν «φύγει» από κοντά μου».

Η Ελένη Μενεγάκη παρατήρησε πως ο καλεσμένος της ήταν ιδιαίτερα ευσυγκίνητος. «Μπορείς να μου πεις γιατί σήμερα είσαι τόσο ευσυγκίνητος; Αισθάνομαι ότι είσαι έτοιμος να σου φύγει ένα δάκρυ» τον ρώτησε και ο Πάνος Μεταξόπουλος προχώρησε σε μια συγκινητική εξομολόγηση.

«Όταν είσαι νέος πιστεύεις στο “για πάντα”. Δεν υπάρχει για πάντα. Της μητέρας μου τής τα είπα όλα και μου τα είπε όλα. Κι αυτό είναι τρομακτικά σημαντικό για μένα, γιατί νομίζω ότι θα ένιωθα ένα τεράστιο κενό εάν υπήρχε κάτι που δεν της το είχα πει. Ίσως το μόνο που θα έβαζα στον εαυτό μου, κάθε φορά που θα έβγαινα στην τηλεόραση να την ειδοποιούσα. Μου έλεγε: Βρε άτιμε; Πήγες και δεν μου είπες να σε δω;

Και ίσως ποτέ δεν την ανέφερα τόσο πολύ γιατί όλο το πακέτο ήταν γύρω από τον πατέρα μου.

Είμαι ευτυχισμένος που κατάφερα να πάρω τόσο πολύ αγάπη και να την δώσω. Το ότι έδωσα στην Αγγελική το δαχτυλίδι της μητέρας μου, ήταν ότι πιο πολύτιμο μπορούσα να της δώσω. Να της έπαιρνα μονόπετρο, το πιο ακριβό του κόσμου, δεν μου έλεγε τίποτα. Γιατί όταν ήξερα ότι φοράει κάτι από τη μάνα μου ήταν αλλιώς» είπε μεταξύ άλλων ο Πάνος Μεταξόπουλος.


Πηγή