Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024

Δέσποινα Βανδή: Είναι αχώριστη με τον Βασίλη Μπισμπίκη – Οι φωτό από τις πρόβες της παράστασής του | ΖΩΗ

Φουλ ερωτευμένοι είναι όπως όλα δείχνουν η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης.

Η τραγουδίστρια και ο ηθοποιός, εδώ και λίγους μήνες είναι ζευγάρι και πλέον δεν κρύβονται, καθώς δεν είναι λίγες οι φορές που ο φωτογραφικός φακός τους έχει απαθανατίσει μαζί σε τρυφερά στιγμιότυπα.

Μάλιστα απο τη μέρα που η σχέση τους έγινε γνωστή, οι δυο τους δείχνουν να αδιαφορούν για τα αδιάκριτα βλέμματα και τους φωτογράφους και να απολαμβάνουν την κάθε τους στιγμή. Το Σάββατο εκείνη έκανε βιντεοκλήση μαζί του κατά τη διάρκεια του J2US, την Κυριακή ο Βασίλης Μπισμπίκης βρέθηκε στην Κύπρο στο μαγαζί που η Δέσποινα Βανδή κάνει τις νυχτερινές της εμφανίσεις ενώ τη Δευτέρα η τραγουδίστρια τον συνόδεψε στις πρόβες του στο θέατρο.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Πιο συγκεκριμένα, η Δέσποινα Βανδή βρέθηκε στις πρόβες της παράστασης «Κόκκινα Φανάρια» που σκηνοθετεί ο Βασίλης Μπισμπίκης και είναι βασισμένη στα «Κόκκινα φανάρια» του Αλέκου Γαλανού. Την αποκάλυψε έκανε η Μπέττυ Βακαλίδου, που είναι η πρωταγωνίστρια στην θεατρική παράσταση που πρόκειται να ανέβει μέσα στις επόμενες εβδομάδες, ανεβάζοντας φωτογραφίες στο Facebook.

Δείτε την Δέσποινα Βανδή στις πρόβες της παράστασης που σκηνοθετεί ο Βασίλης Μπισμπίκης:

«”Τα Κόκκινα Φανάρια” του Βασίλη Μπισμπίκη – Cartel Τεχνοχώρος
*η Δ.Β. ήρθε να παρακολουθήσει πρόβα *photo: Nikos Nikopoulos», έγραψε η
Μπέττυ Βακαλίδου στο facebook.

Μπέττυ Βακαλίδου, Δέσποινα Βανδή
Μπέττυ Βακαλίδου, Δέσποινα Βανδή

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


Πηγή