Κυριακή , 28 Απρίλιος 2024

Δήμητρα Ματσούκα: «Έζησα τον γάμο μας με τον Πέτρο Κόκκαλη όπως ακριβώς ήθελα» -Πώς παραπλάνησα για την ημερομηνία

Για τον γάμο της με τον Πέτρο Κόκκαλη μίλησε η Δήμητρα Ματσούκα στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά.

Η ηθοποιός αναφέρθηκε στον πολυσυζητημένο γάμο της με τον επιχειρηματία και ευρωβουλευτή στην Πλάκα, τον οποίο άλλωστε η ίδια ήθελε να είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

«Το έζησα, όπως ακριβώς ήθελα. Ήμασταν με ανθρώπους που μας αγαπούσαν και τους αγαπάμε. Ήμασταν γύρω στα 50 άτομα. Αποφύγαμε πράγματα που μας φάνηκαν γραφικά. Δεν είχαμε μπομπονιέρες, μόνο τον δίσκο με τα κουφέτα. Δεν είχαμε προσκλήσεις. Τα πράγματα έγιναν πολύ απλά. Έτσι μας βγήκε» είπε η Δήμητρα Ματσούκα στην εκπομπή Fay’s Time, στον ΣΚΑΪ.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μάλιστα, παραδέχθηκε πως… παραπλάνησε το κοινό ως προς την ημερομηνία που θα γίνονταν ο γάμος τους.

«Είχα φροντίσει να παραπλανήσω τον κόσμο, λέγοντας για την 7η Δεκεμβρίου. Ήταν η μέρα που κλείναμε επτά χρόνια σχέσης και παντρευτήκαμε τότε. Είμαι πολύ χαρούμενη. Είχαμε πει ότι όταν κλείσουμε 7 χρόνια θα παντρευτούμε και έτσι και έγινε», είπε κλείνοντας.

Για την σχέση της με τον Πέτρο Κόκκαλη ανέφερε: «Η σχέση μας τα έχει όλα, όπως όλες οι ανθρώπινες σχέσεις. Έχει και τα πάνω της και τα λιγότερα δυνατά, από άποψη χαράς. Όπως είναι η ζωή. Δεν είχα ποτέ σκεφτεί τον γάμο, θεωρούσα τον εαυτό μου αντισυμβατική σε πολλά κομμάτια της ζωής μου».

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Για την απόφασή της να παντρευτεί, είπε: «Κατέληξα στο ότι το να παντρεύεσαι έναν άνθρωπο που αγαπάς, όταν δεν είναι οι πρώτες στιγμές με αυτή τη ζάλη του έρωτα. Όταν δεν υπάρχει η επιθυμία για παιδιά, όταν δεν υπάρχουν άλλοι λόγοι που είναι πρακτικοί, μου φαίνεται εντελώς αντισυμβατικό και είμαι πολύ χαρούμενη που το κάναμε».

Δείτε τη συνέντευξη της Δήμητρας Ματσούκα:


Πηγή