Πέμπτη , 18 Απρίλιος 2024

Δήμητρα Ματσούκα: Έναν Χρυσό Φοίνικα θέλω, το Όσκαρ δεν ξέρω αν θα το δεχόμουν

Αποκαλυπτική αλλά και με χιουμοριστική διάθεση εμφανίστηκε η Δήμητρα Ματσούκα στην εκπομπή «Φωλιά των Κου Κου». Η Δήμητρα Ματσούκα αναφέρθηκε στο ρόλο της Τζάκι Κένεντι που ενσαρκώνει.

Επιπλέον, αναφέρθηκε και στην περιβόητη «Γωγώ», τον ρόλο που ερμήνευσε στην σειρά «Κάτι τρέχει με τους δίπλα» και έμεινε στην ιστορία για το «Αχ κύριε Μάνο».

«Υπήρχαν πάρα πολλές βιογραφίες για την Τζάκι, πάρα πολλές συνεντεύξεις και παρασύρθηκα. Μπήκα σε μια εμμονική περίοδο. Δεν ήταν με τον Ωνάση η Τζάκι μόνο για τα χρήματα. Της παρείχε ασφάλεια και σίγουρα γοητεύτηκε από αυτόν τον άνθρωπο» ανέφερε στην εκπομπή του Star.

«Δεν θα ξαναέκανα ρόλο σαν τη Γωγώ στο “Κάτι τρέχει με τους δίπλα” γιατί δεν μου αρέσει να δουλεύω σε πλατό και με αυτού του είδους το γύρισμα. Όχι, όμως, ότι δεν αγάπησα τη Γωγώ. Ήταν μια συγκεκριμένη ηρωίδα και δεν συνδεόταν με αυτά που ήθελα να κάνω στο θέατρο μετά. Δεν με αγχώνει να πρέπει να διατηρήσω τον τίτλο της σέξι, που στο κάτω κάτω δεν το ζήτησα από κανέναν. Η ηλικία δεν με ενοχλούσε ποτέ. Σημασία έχει αυτό που εκπέμπει κάποιος και όχι τα νούμερα στα χαρτιά» τόνισε η ηθοποιός, απαντώντας σε ερώτηση για το αν την τρομάζουν τα χρόνια.

Όταν ρωτήθηκε ποιο είναι το απωθημένο της επαγγελματικά είπε: «Θα δεχτώ την ειρωνεία όπου αισθανθεί έτσι αλλά έναν Χρυσό Φοίνικα θέλω. Ε, αυτό θέλω. Θέλω μία ταινία που να μπορούσε να πάει στο φεστιβάλ Καννών. Γιατί εμένα οι ταινίες που πάνε στο Φεστιβάλ Καννών είναι αγαπημένες μου, δηλαδή το Όσκαρ αν μου το δώσουν δεν ξέρω αν θα το δεχτώ».

 


Πηγή