Σάββατο , 20 Απρίλιος 2024

Δίδυμα αγοράκια κλαίνε γοερά όταν τα βάζουν για ύπνο χώρια -Το viral βίντεο στο TikTok | ΖΩΗ

Viral στο TikTok έχει γίνει μια γυναίκα, εξαιτίας ενός βίντεο που δείχνει πώς οι οκτώ μηνών δίδυμοι γιοι της αρνούνται να κοιμηθούν αν δεν είναι στο ίδιο κρεβάτι.

Η 27χρονη Μπρένα Γκραντ από τη Μινεσότα, εξήγησε ότι τα δίδυμα Λέιν και Λένοξ δυσκολεύονται να ηρεμήσουν όταν τα τοποθετούν σε ξεχωριστές κούνιες.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Στο βίντεο βλέπουμε πώς τα δύο μωρά ουρλιάζουν μέχρι να κοκκινίσουν, όταν τα αφήνουν να κοιμηθούν μόνα τους και ησυχάζουν μόνο όταν η Μπρένα τα φέρει ξανά κοντά.

«Η καρδιά μου έσπασε χωρίζοντάς τους, έτσι τους έβγαλα μετά από λίγα λεπτά που δεν ηρεμούσαν και τους έβαλα στο κρεβάτι τον ένα δίπλα στο άλλο και αποκοιμήθηκαν μέσα σε δύο λεπτά», ανέφερε η νεαρή μητέρα.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η πρακτική αυτή δεν συνιστάται από την Αμερικανική Ένωση Παιδιατρικής, η οποία λέει ότι πρέπει να αποφεύγεται η κοινή χρήση κρεβατιού μεταξύ των αδελφών.

Η Μπρένα, μητέρα τεσσάρων παιδιών που μοιράζεται την οικογενειακή ζωή με τους 56.000 ακολούθους της στο TikTok, μίλησε για τον δεσμό που μοιράζονται οι δύο μικρότεροι γιοι της.

«Είναι πολύ καταπραϋντικό και ηρεμιστικό για αυτούς να αγκαλιάζουν ο ένας τον άλλον, να πιάνονται χέρι χέρι, και είναι απλώς κάτι στο οποίο έχουν συνηθίσει. Ο δεσμός τους είναι κάτι που μόνο ένα δίδυμο μπορεί να καταλάβει. Είναι τόσο απίστευτο να το βλέπω ως μαμά τους», δήλωσε χαρακτηριστικά.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Είπε επίσης ότι δεν θέλει να αφήνει τα παιδιά της να κλαίνε μόνα τους στο δωμάτιό τους, όπως κάνουν μερικοί γονείς.

Η Μπρένα, η οποία δημοσιεύει βίντεο με τα δίδυμα στην πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης με το όνομα MomtotheGrundTwins, έχει μιλήσει ανοιχτά για τη ζωή με τα δίδυμα, καθώς μέχρι τώρα έχουν συναντήσει αρκετές δυσκολίες με την υγεία τους.

Τα μωρά πέρασαν 20 ημέρες στη ΜΕΘ μετά τη γέννησή τους, ενώ υπέφεραν από κολικούς. Υποβλήθηκαν επίσης σε μια εγχείρηση στη γλώσσα και τα χείλη τους, προσβλήθηκαν από Covid-19 και υπέφεραν από πολλά κρυολογήματα και μολύνσεις στο αυτί.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Εκτός όμως από αυτά, η Μπρένα μοιράστηκε επίσης αμέτρητα αξιολάτρευτα βίντεο με τους γιους της, τους οποίους αποκαλεί «τσουπωτούς», να παίζουν μεταξύ τους ή μόνοι τους και να απολαμβάνουν την αγκαλιά της μητέρας τους.


Πηγή