Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024
Δίκη Τζόνι Ντεπ: Στο πλευρό του ηθοποιού τάχθηκαν οι υπάλληλοι του

Δίκη Τζόνι Ντεπ: Στο πλευρό του ηθοποιού τάχθηκαν οι υπάλληλοι του

Ο σωματοφύλακας, η διαχειρίστρια του ιδιωτικού νησιού του Τζόνι Ντεπ στις Μπαχάμες, η στυλίστρια… το προσωπικό του διάσημου ηθοποιού έσπευσε στο πλευρό του σήμερα, στη δίκη κατά της βρετανικής ταμπλόιντ The Sun, που τον παρουσίασε ως βίαιο σύζυγο.

Ενώπιον του Ανώτατου Δικαστηρίου του Λονδίνου όπου διεξάγεται η δίκη εδώ και μία εβδομάδα, ο σωματοφύλακάς του Μάλκομ Κόνολι διαβεβαίωσε ότι δεν είδε ποτέ του τον 57χρονο πρωταγωνιστή να είναι βίαιος προς την πρώην σύζυγό του, την Αμερικανίδα ηθοποιό Άμπερ Χερντ, ηλικίας 34 ετών.

«Όχι, δεν θα το ανεχόμουν αυτό (…) ακόμα κι αν πρόκειται για το αφεντικό μου», εξήγησε ο μάρτυρας στην κατάθεσή του όπως αναμεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Ερωτηθείς σχετικά με το περιστατικό κατά το οποίο η Άμπερ Χερντ έκοψε με ένα μπουκάλι βότκα το δάκτυλο του Τζόνι Ντεπ, όπως ο ίδιος καταγγέλλει, κατά τη διάρκεια καυγά τους στην Αυστραλία το 2015, ο σωματοφύλακας εξήγησε ότι οι διάφορες εξηγήσεις που είχαν τότε αναφερθεί, όπως ένα ατύχημα καθώς έκοβε κρεμμύδια, στην πραγματικότητα στόχευαν στο να «προστατεύσουν» την Άμπερ Χερντ.

Στην κατάθεσή της, μέσω τηλεδιάσκεψης, από τις Μπαχάμες, η διαχειρίστρια του ιδιωτικού νησιού του Τζόνι Ντεπ, Τάρα Ρόμπερτς, διαβεβαίωσε πως δεν τον είδε «ποτέ» να είναι βίαιος προς την πρώην σύζυγό του ούτε καν να έχει επιθετική συμπεριφορά. Το αντίθετο, η μάρτυρας υποστήριξε ότι είδε τη νεαρή γυναίκα επιθετική προς τον Ντεπ.

Αλλά και η Σαμάνθα ΜακΜίλεν, η στυλίστρια του ζευγαριού, που κατέθεσε επίσης μέσω τηλεδιάσκεψης από το Λος Άντζελες, διαβεβαίωσε ότι δεν είδε ποτέ ίχνη τραυμάτων στην Άμπερ Χερντ.

Όταν της έδειξαν μια φωτογραφία της νεαρής γυναίκας να φέρει κόκκινα σημάδια στο πρόσωπο, η οποία χρονολογείται από τα τέλη Μαΐου του 2016, η στυλίστρια, την οποία είχε δει στις 24 Μαΐου, είπε ότι η ηθοποιός δεν είχε μακιγιάζ και δεν είχε σημάδια.

«Το μόνο που παρατήρησα ήταν η θαυμάσια επιδερμίδα» της, σημείωσε.


Πηγή