Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024
Δανάη Λουκάκη: Η σπάνια προσωπική εξομολόγηση για τον γάμο, την ομαδική ψυχοθεραπεία και τον αθλητισμό

Δανάη Λουκάκη: Η σπάνια προσωπική εξομολόγηση για τον γάμο, την ομαδική ψυχοθεραπεία και τον αθλητισμό

Καλεσμένη του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο The 2 Night Show ήταν το βράδυ της Τετάρτης η Δανάη Λουκάκη. Η «Παγώνα» από τις Άγριες Μέλισσες μίλησε για πολλά, ενώ προχώρησε και σε μία σπάνια εξομολόγηση όσον αφορά την ίδια.

Αρχικά, η ηθοποιός αναφέρθηκε στα χρόνια που έκανε πρωταθλητισμό στο κανόε καγιάκ.

«Για να πάρω χρυσό μετάλλιο στο κανόε καγιάκ έκανα πάρα πολλές θυσίες, όχι μόνο εγώ αλλά και η μητέρα μου», είπε κι εξήγησε ότι ο αθλητισμός είχε και τα καλά του.

«Με βοήθησε πολύ στη ζωή μου το γεγονός ότι έκανα ατομικά αθλήματα. Έχεις να ανταγωνιστείς τον εαυτό σου και να πειθαρχήσεις», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Η ηθοποιός παραδέχτηκε ακόμα πως κάνει ομαδική ψυχοθεραπεία. «Τα τελευταία 7 χρόνια κάνω ομαδική ψυχοθεραπεία, αυτό με έχει βοηθήσει και στο να καταλαβαίνω και τους άλλους», είπε.

Όσο για την προσωπική της ζωή ανέφερε μεταξύ άλλων:

«Εδώ θα σε στεναχωρήσω. Σε αυτό το θέμα δεν είμαι ιδιαιτέρως ομιλητική διότι δεν έχω κάτι να σου πω αυτή τη στιγμή. Δεν είναι αδιακρισία. Εγώ θέλω τη συντροφικότητα. Γάμος θα ‘ναι; Παιδιά θα ‘ναι; Παιδιά χωρίς γάμο; Έναν άνθρωπο θέλω που να μπορούμε να γελάμε».

Και πρόσθεσε: «Αν ο άλλος δεν έχει χιούμορ και σε φιλικό επίπεδο δεν μπορώ να επικοινωνήσω. Είναι μέσο επικοινωνίας. Αν μου το στερήσεις αυτό… άστο!».

Επίσης αναφέρθηκε και στην εποχή που ζούσε στο Λονδίνο.

«Ζούσα στο Λονδίνο, εκεί σπούδασα σκηνοθεσία. Έπαθα μια αλλεργία στο αλκοόλ και δεν έπινα για τρία χρόνια τίποτα» είπε ενώ χαρακτήρισε τον εαυτό της «και του αλωνιού και του σαλονιού».


Πηγή