Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024
Δανάη Μπάρκα για διαζύγιο γονιών της: Ήμουν ευτυχισμένη γιατί τους έβλεπα μεμονωμένα χαρούμενους

Δανάη Μπάρκα για διαζύγιο γονιών της: Ήμουν ευτυχισμένη γιατί τους έβλεπα μεμονωμένα χαρούμενους

Σε μια προσωπική εξομολόγηση για το διαζύγιο των γονιών της προχώρησε η Δανάη Μπάρκα το πρωί της Τετάρτης στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» του Mega.

Ο συνεργάτης της, Άρης Καβατζίκης παρουσίασε τις δηλώσεις που έκανε η ηθοποιός Γκουίνεθ Πάλτροου σχετικά με το διαζύγιό της από τον Κρις Μάρτιν μεταξύ των οποίων τόνισε πως: «Το διαζύγιο μας είναι καλύτερο από το γάμο μας».

Με αφορμή αυτή τη δήλωση η Δανάη Μπάρκα αναφέρθηκε στο διαζύγιο των δικών της γονιών: «Οι άνθρωποι που έχουν ένα δημόσιο βήμα, είναι ωραίο κάποιες φορές να γίνονται παραδείγματα και να δίνουν δύναμη.

Δηλαδή, τα διαζύγια, ακόμα και τώρα είναι θέμα ταμπού. Έχω γνωρίσει γυναίκες οι οποίες δεν το τολμούν, ενώ δεν είναι ευτυχισμένες, για τα παιδιά. Αυτό, καλώς ή κακώς είναι άσχημο, γιατί τα παιδιά είναι ευτυχισμένα μόνο αν είναι οι γονείς τους ευτυχισμένοι και αν οι γονείς δεν είναι ευτυχισμένοι μαζί, είναι ωραίο να βρίσκουν τον τρόπο.

Εμένα που οι γονείς μου χώρισαν και λατρεύονται, ήμουν ευτυχισμένη γιατί τους έβλεπα μεμονωμένα χαρούμενους. Άρα είναι ωραίο οι γονείς που έχουν λόγω να περνούν ωραία μηνύματα. Το καλό των παιδιών είναι πάντα η ευτυχία των γονέων, αν είναι καλά οι γονείς θα είναι και τα παιδιά».


Πηγή