Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024
Δανάη Μπάρκα: Είναι ξενέρωμα να με βρίζουν για τη μάνα μου

Δανάη Μπάρκα: Είναι ξενέρωμα να με βρίζουν για τη μάνα μου

Απέναντι από τον Δημήτρη Μακαλιά βρέθηκε η Δανάη Μπάρκα και οι δυο τους συζήτησαν για τα πάντα στο πλατό της εκπομπής «Σημείο Συνάντησης» της ΕΡΤ.

Η νεαρή ηθοποιός και προσφάτως παρουσιάστρια αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στις αρνητικές κριτικές που δέχεται στα social media για το νέο της επαγγελματικό βήμα μέσω του Mega στην εκπομπή «Πάμε Δανάη».

«Στην εκπομπή μου δεν μου δίνουν χρόνο να τα σχολιάσω αυτά, να πω ‘Γιατί ρε παιδιά με βρίζουν;’ Θα τα έβγαζα με ονοματεπώνυμο γιατί μου τα κάνουν δημόσια τα σχόλια και θα έλεγα: “Κυρία Ευανθία γιατί γράφετε δημόσια και με βρίζετε;”».

Στην συνέχεια, η Δανάη Μπάρκα αναφέρθηκε σε όσους νιώθουν άνετα να κατηγορήσουν ή και να βρίσουν ένα δημόσιο πρόσωπο στα social media.

«Καταρχάς η κυρία Ευανθία μπορεί να έχει ξυπνήσει στραβά, αλλά όταν στην ελληνική τηλεόραση έχει συνηθίσει να βλέπει ανθρώπους που πληρώνονται για να βρίζουν άλλους ανθρώπους, ε δε θα της γίνει συνήθεια;».

Έπειτα, η παρουσιάστρια πρόσθεσε: «Όταν ανοίγουμε οποιοδήποτε πρόγραμμα και βλέπουμε τον έναν να πετάει υπαινιγμούς. Όταν βλέπουν κεντρικές παρουσιάστριες να μου το κάνουν αυτό και να αφήνουν υπαινιγμούς, τύπου “Ντάξει, ρε παιδιά ναι, είναι η κόρη της Βίκυς” και τίτλους, δεν είναι λογικό να μπει στο μυαλό;”».

Αναφερόμενη σε αυτό που θέλει να αλλάξει η Δανάη Μπάρκα στην τηλεόραση  μέσω της εκπομπής της «Πάμε Δανάη» είπε: «Δεν γίνεται εν μία νυκτί. Θέλει τρομερή προσπάθεια και χρόνια. Αλλά το πρώτο πράγμα που ονειρευόμουν όταν είπα “ναι” σε αυτήν την εκπομπή είναι πως θέλω πάντα να σκεφτόμαστε πως μας βλέπουν τα παιδιά των ανθρωπων που σχολιάζουμε και οι οικογένειες τους. Δε θέλω να προσβάλλουμε ποτέ κανέναν. Είναι πολύ σημαντικό. Δε νομίζω πως υπάρχει αυτή τη στιγμή η συγκεκριμένη γραμμή αλλού».

Το δεύτερο «επώνυμο» της Δανάης Μπάρκας

Ο Δημήτρης Μακαλιάς τόνισε στην Δανάη Μπάρκα ότι πλέον τον ενοχλεί η ευκολία με την οποία γίνονται κακεντρεχή σχόλια και εξήγησε ότι όχι μόνο σβήνει αυτά τα σχόλια αλλά μποκάρει και τους χρήστες που τα δημοσίευσαν.

«Τώρα πια κι εγώ» του απάντησε η Δανάη Μπάρκα και τόνισε κάνοντας χιούμορ ότι έχει και δεύτερο επίθετο εκτός από το Μπάρκα, το «Κόρη Βίκυς».

«Εμένα με βρίζουν επειδή έχω μάνα. Δηλαδή τι θα έπρεπε να είμαι ορφανό;  Είναι ξενέρωμα να βλέπεις πως σε βρίζουν γι’ αυτό το λόγο. Βρίσε με επειδή έκανα λάθος στην παρουσίαση, επειδή έκανα λάθος στο θέατρο. Δε με έχεις δει καν ως ηθοποιό. Μου φαίνεται ντροπή να θεωρεί κανείς πως επειδή η μαμά μου είναι ηθοποιός είναι πιο εύκολα τα πράγματα. Δεν ξέρει το bullying που έχω υποστεί και πως παλεύω δύο φορές. Δεν υπάρχει κανένα παιδί ηθοποιού που να έχει περάσει την πορεία του», σημείωσε.


Πηγή